Chciałbym by wszyscy, którzy przeczytają ten temat, napisali coś od siebie.
Do rzeczy, w tym temacie napiszcie, co byście chcieli na forum, czyli czego wam brakuje, co jest nie tak, ale i co jest fajne za co lubicie tu być. Nie chodzi mi tu o propozycje zmian na serwerach! Nie zapominajcie też, że jest to głównie forum o Counter-Strike. Podam parę przykładów :
1. Chcemy Idola na ventrillo ! - jeśli będą chętni, czemu nie? Postaram się zorganizować ! Ew. może 3^K jeśli go poproszę pomoże z ventrillo :))
2. Chcemy pojedynku na dissy - ventrillo, ew. jeśli się zgłosi kilka osób chwilowy dział na forum ( ofc. bez przekleństw).
3. Podoba mi się SB, nowy banner, nowe rangi, to, że mogę dołączyć na fejsbooku w ogóle wszystko jest OK, nic więc nie trzeba!
4. Nudzi mnie to forum, bo nie ma żadnych konkursów, zróbcie konkurs na najlepszą piosenkę, wiersz, demota, kwejka ( komisja by wybierała, a np. każdy daje jedną propozycję )
Słuchajcie, to są takie pomysły na szybko rzucane przeze mnie. Aha i ten temat tworze bez konsultacji z H@, więc ew. jeszcze jest możliwość, że się nie zgodzą. To będą pomysły na przyszłość, bo chcę wiedzieć czego brakuje czego jest za dużo myśląc dalej o sieci. Zapraszam do wpisywania własnych odczuć. !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum