Post numer: #1Wysłany: 2009-10-28, 11:16 Wyniki najlepszego gracza rundy!
Chciał bym zaproponować na serwerach takie coś jak po każdej rundzie żeby wyswietlało sie kto był najlepszym graczem rundy ile zdobyl fragow/headshotów :) Rozważcie moja propzycje:)
Z tego co wiem to wyświetla się coś takiego po każdej rundzie :p (bynajmniej na bf2)
Ilość fragów, w tym hs'ów, celność i efektywność danego gracza.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
HeHe do tego nie ma linku to nie jest plugin. To o czym on mowi to czesc pluginu stats.amxx. Na serwerze wystarczy wejsc w menu admina 9 potem ustawienia statystyk i tam zaznaczyc odpowiednie opcje. Dodam to nie zawala ekranu co killa tylko pod koniec kazdej rundy sie pokazuje po lewej stronie ekranu. Takie cos jest na BF2 i gracze nie narzekaja na te ustawienia.
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez MoMo 2009-10-28, 16:34, w całości zmieniany 1 raz
w sumie to jest taki zly pomysl ale jak wpiszesz /hsall tez widzisz ile ktos ma headow:D a fragow wystarczy nacisnac tab wiec ja nie glosuje:D sa plusy i minusy
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Plugin zbędny bo po co to :) cały ekran na kolorowo na koniec rundy zasypie i tyle.
Tak jak momo napisał, admini powinni poznać dokładniej działanie Menu Admina ;D
Też uważam że jest to zbędny dodatek. Tak jak mówili wczesniej koledzy nikt prawie na to nie patrzy Więc ja jestem na nie. Co prawda ja o tym nie zadecyduje ale i tak jestem na nie
____________________ :) - najbardziej popularna minka xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum