Nr Użytkownika: 2539 Wiek: 17 Dołączył: 22 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 156 Skąd: Bytom
Post numer: #1Wysłany: 2009-09-11, 23:00 Surf server
Powracam z propozycją - ale z umiarem.
Mam server Surf postawiony(kilka osób już go zna:]) - ip: ...
Jak możecie zauważyć ma on w nazwie FpsCS.net , chcę ten server przekazać "nam", ale jak na razie jest pewna przeszkoda - server ma ograniczony transfer do 15GB choć w panelu na stronie servera pokazuje że wykorzystałem jak na razie "tylko" 0 mb, nie wiem co o tym myśleć. Jeśli server wytrzyma napór 18 osób przez miesiąc to oddam go "nam" tzn dołączy do spisu serverów.
Jak na razie to jest tylko propozycja, czekam tylko kiedy okaże się czy jest ten transfer ograniczony czy nie:)
Pozdrawiam Kemsan
Gdyby Kemsan zaproponował oddanie serwera np. FFA2 to byś stwierdził, że ten serwer się nie rozkręci, i nie warto marnować czasu. Więc z całą pewnością wyrażam subiektywną opinię iż nie jesteś osobą obiektywną i tyle. Jeśli zaś chodzi o serwery typu Surf to odrazu cieszysz się jak dzieciak (którym notabene z racji wieku jeszcze jesteś, oraz z zachowania, jak bany na jb, czy wielki foch, bo nikt nie chciał pokemoda)
Ja nic nie mam przeciwko serwerowi Surf, i jeśli Kemsan chce go oddac po strzechy FPS-u to dobrze. Z tego co jednak wiem, musi go utrzymywać przez jakiś czas, no i serwer powinien być wykupiony już na 3 miechy z góry, żeby nie było sytuacji, że po miechu go nie będzie. Z tego co wyczytałem, Kemsan to narazie zaproponował więc spokojnie, bez nerwów :p
Problem jednak w tym, że idąc za tym co się działo na serwerze Deathrun, który został trochę ogarnięty, a co się dzieje na serwerze JailBreak w chwili obecnej, gdy dzieci o średniej wieku 13 lat, drą mordę przez mikro, a słuchanie ich wywodów składających się ze zdań typu "Kurwa, ja pierdole, bocie" i to jeszcze płynące od osobnika z głosem przed mutacją nie należą do niczego przyjemnego.
Sądzę, że z takiego założenia mógł wyjść Furiel, dlatego napisał taką opinie. Serwery typu _Surf, _Kz czy Jailbreak, co by nie mówić w większość są zapełnione przez przedstawicieli jednej z najniższej warstwy wiekowej, a poziom kultury osobistej osobników w tym wieku niekiedy pozostawia wiele do życzenia. (chodzi mi głownie nie o bluzgi, bo starsi wyjadacze na FFA bluzgają, ale o to, że z reguły to dzieci płaczą, drą japę, i szpanują, że mają piskliwy głosik przed mutacją).
Jestem za, bo każdy nowy serwer w sieci FPS to dobra nowina, ale radzę szukać jakiś ogarniętych graczy na adminów serwera :]
Aha i jeszcze jedna sprawa. Czy w każdą sprawę, nawet jeśli chodzi o błachostki zaraz ktoś coś powie, sprowokuje i wybucha później potężna awantura? Naprawdę, każdego ponoszą emocje, ale jak to napisał 3^K trzeba trochę przystopować.
No i sorry, że czasem się tak rozpisuje w moich postach i niekiedy odbiegam od tematu, ale jestem w klasie humanistycznej, a już ostatni roczek i maturka, więc mam nadzieję, że mi wybaczycie
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-09-12, 11:29, w całości zmieniany 3 razy
Mnie wkurza to podejście że skazuje serwer na nie wypał!
Jail break też nie wypał 19/20 graczy!
Myśli że jego zdanie najważniejsze.
Ja jestem subiektywny i mam w dupie zdanie paru ludzi i nic tego nie zmieni.
Co do JB nic nie będzie trwa wiecznie. Ludziom się znudzi i tyle. Tak samo jak to było z Deathrun, gdy na początku tego serwera nie dąło rady wbić bo prawie 24h/7 był full, mimo 45 crashy dziennie i mapy temple co leciało 20 razy pod rząd.
Przyszłośc danego serwera kształtuję się cały czas. To, że teraz jest serwer full, to nie znaczy, że będzie tak cały czas. Avro wspomnijsz moje słowa.
Dobra, offtopouje znowu.
Ja jestem za propozycją Kemsana i mile by było widzieć kolejny serwer w sieci.
Do pana Prezesa : Zgadzam się z toba, ale "Spróbować nie zaszkodzi" :D
Serwer każdy może przyczynić się na rozwinięcie naszej sieci, a ten serwer który oddaj nam Kemsan warto wziąść. Widać że już kilka osób gra na nim. Tylko czekac aby Fayrant zaakceptował propozycje Kemsana.
Taka jest moja opinia. Pozdro.
____________________ "Najlepszy jest tylko jeden..."
Pamiętajcie o moim ostatnim zdaniu: Cytat:
Jak na razie to jest tylko propozycja, czekam tylko kiedy okaże się czy jest ten transfer ograniczony czy nie:)
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum