Post numer: #1Wysłany: 2010-01-15, 19:34 Serwer 1 na 1 !!
Moim zdaniem bardzo dobrą opcją było by dodanie takiego serwera ;d. Miałby on 3 sloty na 2 graczy i HLTV. I jedziemy turniej 1 na 1 ;d. Można by np wygrać slot na wybranym serwerze, vipa na bf2. ;) bądź inne nagrody ; ]. Jest to moja propozycja wydaje mi się, że jest ciekawa. Nie odpisujcie w temacie postów typu "żeby zrobić takie coś potrzebne są serwery, a ich jeszcze niema" bo to jest zupełny spam. Dobrze wiem, że serwerów jeszcze niema ale uważam iż powinno się podać propozycje zmian jeszcze przed powstaniem serwerów ^^. Tyle ode mnie ;d. Dodaje jeszcze ankietę. Chociaż wiem, że Jeżeli nie będzie zgody od h@ bądź vh@. To dupa za przeproszeniem ;)
Jeżeli chodzi o mapcycle to mógłbym je zaprojektować ;d w wolnej chwili. ;]
a dasz cs_assault_upc5000kz1313 i de_kabul ? :O
A to nie są za duże mapy na taki serwer ?
hahaha a taka mapa jest xD
a z tym serwerem nawet dobry pomysł
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Serwer 1 on 1, spoko, ale według mnie tylko i wyłącznie na protokole Steam jeśli już.
No nw, az tak duzo nie jest fpsowcow na steam, a przeciesz jesli przeciwnik bd chcial sprawdzic to HLTV bd i zawsze ssy mozna zrobic. Jak dla mnie ns/s z ogulnym dostepem do HLTV.
Tylko, że co ? Serwer stoi, na jedną mapkę ktoś wygra(powiedzmy dostanie vipa) to w kilka dni zabraknie wam kasy z vipów :P
Z drugiej strony będzie się robić to nudne, ponieważ jak będzie ktoś dostawać baty to wyjdzie wejdzie inny i tak na zmiane..
Z trzeciej strony serwer będzie full ^^
Z kolejnej jak tak adminować, kiedy dwóch się spiera ? Wejdzie czit, dla admina nie ma miejsca, jedynie można +1 slot adminowski jeszcze dodac, ale kto tam będzie siedział na specie ciągle..
W sumie jak uda Wam się postawić serwer to zobaczycie jak realnie będzie to wyglądać ;]
oUpolak ja osobiscie myslalem o tym na zasadzie zawodow.
Wpisy byly by (niestety wtedy serw pusty) nastepnie losowyalo by sie kto kontra kto, potem informowalo by sie o tym czlonkow i ytalo sie ich kiedy czas maja, no i po ustaleniu kiedy i o ktorej powiedzialo by sie np ze o 20:30 maja 30 minut 2 mapki i na ten czas daje sie haslo i tylok oni je znaja (no oczywiscie jeszcze @).
Konkurs na zasadzie turniejowej
1-_zwyciesca 1 vs 2_
2-............................_-zwyciesca 1/2 vs zwyciesca 3/4
3-_zwyciesca 3 vs 4.....................................................--
4-.....................................................................................---FINAŁ
5-_zwyciesca 5 vs 6_...................................................--
6-........................... _-zwyciesca 5/6 vs zwyciesca 7/8
7-_zwyciesca 7 vs 8
8-
No nw, az tak duzo nie jest fpsowcow na steam, a przeciesz jesli przeciwnik bd chcial sprawdzic to HLTV bd i zawsze ssy mozna zrobic. Jak dla mnie ns/s z ogulnym dostepem do HLTV.
Zapomnij !!!
Jesli cos takie powstanie to tylko STEAM bo NS smierdzi czitem i zawsze tak juz bedzie. I w kwesti Steam/NS wogole nie ma o czym gadac. Dostepu do HLTV nikt nie dostanie. Moze jedynie poprosic administracje o demo.
BTW kup steam to morze nie bedzies robic tyle bleduf ortograwicznyh.
Temat zamykam i powrocimy do dyskusji za 3 tyg, niech ktos przypomni wtedy jakiemus MODOWI to temat otworzy.
//
dokladnie ;>
dante, mature zdaj ! a nie gadasz ze nie :>
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum