Post numer: #1Wysłany: 2011-09-10, 12:58 Propozycja - przeklinanie
Witam, chciałbym zaproponować, abyście wprowadzili zakaz przeklinania na serwerze. Trzeba zauważyć, że mimo iż na serwerze grają troszeczke starsi koledzy i gra jest 16+ to grają również dzieci. Niektórzy nadużywają pozwolenia do przeklinania i drą tą japę jak opętani. Według mnie powinna być taka zasada:
1. Zabluźnisz raz - ostrzeżenie 1
2. Zabluźnisz drugi raz - ostrzeżenie 2
3. Zabluźnisz trzeci raz - ostrzeżenie 3, co równa się kickowi
4. Jeżeli gracz po wykopaniu będzie nadal bluźnił = Ban na 1h [reason = ogarnij się]
Według mnie, jest to dobry pomysł. A co wy o tym myślicie??
____________________ :) - najbardziej popularna minka xD
Trzeba zauważyć, że mimo iż na serwerze grają troszeczke starsi koledzy i gra jest 16+ to grają również dzieci.
To nie nasz problem niech ich rodzice pilnują.
Conlax napisał/a:
Niektórzy nadużywają pozwolenia do przeklinania i drą tą japę jak opętani.
Za takie coś się kickuje bez ostrzeżenia.
Jedna kur*a nikomu nie zaszkodzi, jeżeli jednak ktoś wyzywa kogoś, bo ten go zabił albo nie potrafił trafić mu w głowę, wtedy ban na 5 minutek za obrazę. Jeśli sytuacja się powtórzy później to banik na parę h.
Edit.
Aha, nie mam tu praw, zapomniałem, wsadźcie to do kosza czy do innego miejsca przeznaczonego na takiego tematy.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Ostatnio zmieniony przez KmS 2011-09-13, 12:29, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum