Nr Użytkownika: 3529 Wiek: 17 Dołączył: 25 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 198 Skąd: Wejherowo
Post numer: #1Wysłany: 2009-10-18, 13:25 Plugin na serwery
Jest to plugin który wymusza po napisaniu jakiegoś przekleństwa napisanie "przepraszam" jeżeli ktoś nie napisze może być kickowany , kickowany i musi czekac do zmiany mapy żeby ponownie wejść lub kickowany i zbanowany na określony czas w ustawieniach
takie bluzgatory i tak da sie wykiwac wystarczy . wstawic miedzy litery przeklenstwa wiec i tak jak beda chcieli to beda przeklinac tak jak robia to teraz...
Ale każdy nie raz musi się wyładować. Teraz już chyba można przeklnąc pojedyncze słowa z umiarem, tylko bez wyzwisk. Przynajmniej takie zasady obowiązują na diablo. Więc wg mnie nie potrzebny plugin.
zbedny bedzie ten plugin poniewaz po 22-23 malo sie patrzy na przeklenstwa (tylko te z umiarem) bo jest to okres, w ktorym wiekszosc dzieci do lat 13 nie gra na kompie (jUpi^^)
no tak ale przecież pisze jak ktoś napisze po przekleństwie "przepraszam" to nic sie nie stanie piszesz 22-23 a w dzien zdaje mi sie ze plugin był by przydatny
Jest to kompletnie nie potrzebne...są już na serwerach włączone bluzgatory i nawet jak ktoś przeklina to widzi to tylko admin normalni gracze nie widza przekleństwa wiec nie widzę sensu żeby wgrywać plugin.:D
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
no tak a jak admina niema lub jest to nawet nie musi sie trudzić żeby kogoś upamnieć a plugin nie musi odrazu banowac jak ktos przeklnie i przeprosi to nic mu sie nie stanie :)
____________________ Naruto is the best
Ostatnio zmieniony przez Naruto the best 2009-10-18, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
wiesz zaproponowałem ten plugin to tera staram sie żeby został dodany ale widze że większość nie popiera pluginu więc jak uważacie że i tak nie bedzie dodany to zamknijcie temat :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum