Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2010-02-04, 13:15 ODWIEDZINY W PROFILACH
Osoby, które nadmiernie będą bawiły się odwiedzinami w profilach będą blokowane na forum, a ich konta kasowane.
Nadmierne odświeżanie strony dla statystyk to minicdos co powoduje zapętlanie i wieszanie IP.
Najczęściej wisiało IP Gangsta Paradis'a i on ma pierwsze i ostatnie ostrzeżenie
Wszystkie inne osoby, też niech się liczą z konsekwencjami - dziękuję.
Ja na koncie anra czy Magica mam dużo wejść bo ich często odwiedzam (jeśli można to tak nazwać) ale niektórzy na serio sobie jaja robią
Napisałem o tym temat to ktoś mądry mnie zjechał i temat kosz. Fajnie ze wchodzę na profil anra a on ma po 3000 i 1500 wejść od kogoś tam albo niektóre inne osoby które maja po pare tysięcy wejść np: Czarna, Natala, Fayrant itd. Placki !
PS: Teraz lukam Natala 15000 wejść, idioci.
Axcel każdego upominasz o wszystko że źle się zachowujemy i jesteśmy do wylotu a sam się bawisz.
Inne osoby (bez przykładów) też nie lepsze po 17000 i 15000
najs :)
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2010-02-04, 15:28, w całości zmieniany 2 razy
Hmmm... ja myślę, że takie bajery zajmują tylko megabajty w FTP. A to nie jest istotne.
Ta opcja nie jest nikomu potrzebna, ani użytkownikom, ni moderatorom i VH@.
Ale anr udzielił mądrej wypowiedzi że "bajery przyciągają dzieci" i "dzieci lubią bajery"
jak dla mnie śmieć-dodatek ale trudno, potrzeby rynku i zaciągu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum