Post numer: #1Wysłany: 2010-01-14, 10:59 Moze wprowadzimy inne mody na serwery?
Witam mam propozycje zeby wprowadzic nowe mody na nasze serwery.
Ja od siebie proponuje: Ganiany, bf2, war3, Diablo, FFA, JailBreak,Zombie
ale moze macie jakies ciekawsze propozycje to podawajcie je moze wtedy ta siec serwerow stanie sie jescze bardziej atrakcyjna niz byla dzięki nowym modom.
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
Dm + HS 32 sloty tylko trzeba poczekac az beda serwery
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
A ja zawsze lubiłem rumuńskie serwery, gdzie jedna mapa trwała nieograniczoną (no dobra, 99999 minut) ilość czasu i były zmiany tylko jak admin przychodził lub gracze zvotowali mapę. Mapy małe w stylu snow, hill, buzzkill, buzzice, dust2_long, puldej, małe mapy awp, mapy aim, a gdy dużo graczy na jakim fy_snow to zmiana na standardy w stylu dust2, aztec, office...
Ech, rozmarzyłem się :).
widzisz gdzies jakies serwery gdzie mozna wprowadzic mody jakies?
i gdzie tutaj nowosc w ffa zombie bf2(tu wogole gratuluje musku...) war i diablo? przeciez te serwery mielismy...
na kiego grzyba takie bezsensowne tematy tworzycie? widzicie baner na poczatku ze twaja prace a ciagle te same pytania i propozycje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum