Nr Użytkownika: 5492 Wiek: 18 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 4 Skąd: Stargard
Post numer: #1Wysłany: 2011-06-12, 19:03 Filmik promujący
Siema, co wy na to żeby stworzyć jakiś fajny filmik który promowałby naszą sieć?Jakieś zdjęcia strony, kilka akcji z serwerów itp.? Nie chodzi mi o frag movie tylko swoistą reklamę.
Jeżeli mielibyście jakieś pomysły jakby to mogło wyglądać piszcie.
____________________ Nigdy nie dziel znajomości na tych biednych i bogatych, bo nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty!
Jestem jak najbardziej za tylko kto to zrobi ? A miało by to polegac po 1min z kazdego serwa zwołać ekipe i poazac jak wygląda i co jest itp i mapy dac jakie sa ;) Wystraczy poogladać reklame innych sieci i zrobic coś podobnego
no no no sorki że sie wtrące, ale tak jeżeli ma to być jakiś odjechany zajebiście fajny filmik, no to tak, na początek potrzeba kilka osób które by nakręciły pare fajnych scenek z każdego serwera frapsem.
Później jak już będą skejone te akcje z każdego serwera, to już z górki, bo tylko sklejenie tego, przejścia i jakieś fotki, promujące stronę i jakąś muzyczke.
Niech sie ktoś tu zgłosi, albo niech już da jakieś fajne akcje z danego serwera ;o!
Fraps nakurza strasznie mało fpsów, chyba że się mylę i pochodzę z epoki kamienia łupanego :] Ja tam bym to robił na podstawie demek ale jak chcecie :)
Są lepsze programy niż fraps , tylko że do ich uruchomienia trzeba minimum 2 gb ram ;D Co do samego kręcenia , to mogę zmotać ludzi na ZM i doradzić jak tam nagrać filmik aby to wyglądało :D
Popieram mikego... Z CoDa można pokazać, jakie możliwości daje RedBull, gdy się go wypije zbyt dużo- na serio można latać xD I z zm, bo tam się kiedyś na serio wiele działo :P
Najlepszy program to Sony Vegas, jest dosyć łatwy w obsłudze i ma mega dużo funkcji, nagrywajcie powoli jakieś ciekawe demka z serwerów pokażcie ich możliwości i coś sie będzie dalej myśleć!
____________________ Nigdy nie dziel znajomości na tych biednych i bogatych, bo nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty!
Ostatnio zmieniony przez HURRAGUN 2011-06-15, 13:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum