A więc...
Jak wiecie drodzy użytkownicy większość noobków (w tym i ja) składa podanie po paru minutach na serwerze i na forum. Żeby tego uniknąć można zastosować nowy system naboru adminów, który polega na tym że administrator, test admin bądź VIP (jeżeli z admina zrezgynował) może zgłosić gracza na admina.
Pokaże wam na przykładzie tematu.
I Post
Administrator: Chciałbym zgłosić Szymona na administratora :)
II Post
Szymon :) : Wzór podania na admina
Kolejne posty
Userzy: Tak Szymon jest najlepszy, będzie dobrym adminem itp
Taki system wyeliminuje ciągłe podania o administratora.
Co o tym myślicie?
Jakiś młot złoży podanie zaraz po rejestracji - podanie trafia do kosza i tyle. W ostateczności można ukarać warnem i po sprawie.
Ja bym zaproponował coś innego - włączenie rangi "Bywalec Serwerów" którą można otrzymać po 30 napisanych postach na forum. Wtedy można lepiej poznać samego delikwenta, niż tylko po jego grze na danym serwerze.
Nie łaska posiedzieć trochę na forum, dać się poznać, popisać klika postów i pogadać na SB.
Tylko trzeba wam łaskawie proponwać admina, bezsens jakich mało.
ale i tak sa dzialy otwarte wiec jak beda mieli skladac podania to beda
zeby nie pisali to trzeba by zamknac dzialy a to moze tylko h@ a tak ciagle otwierac i zamykac lipa
zreszta ogolnie pomysl do bani jak dla mnie
close
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum