Napisalismy na sb grzecznie o calej sprawie zobaczymy co z tego wyniknie ale cos czuje ze sprawe bedzie musial zalatwic anr bo na pierwsze prosby juz pisali "poplacz sie"
wiesz ogólnie to treść regulaminu została przez kogoś innego zwalona może i z waszego forum,ja nie kopiuje Regulaminów bo każde forum ma inne,nie pamiętam dokładnie (ale wiem raczej) który z @ pisał ten regulamin na moim forum i nie zadawałem pytań czy Regulamin jest ich dziełem czy jest od kogoś skopiowany.wasze pogróżki szczerze to gdzieś mi latają bo nie jestem zapłakanym 13-to latkiem który na każdą groźbe ze strony osoby 3-ciej będzie się bał więc mogliscie sobie oszczędzić zachodu (zawsze można regulaminy usunąć prawda) bo tylko się uśmiałem czytając co możecie mi zrobić bo chyba nie wiecie nic o prawach,no ale to akurat szczegół.Kolejna sprawa jeżeli zauważyliście to na moim forum wystarczyło mi napisać na gg które jest w stopce (Wymiana buttonów) lub na PW, nie zaśmiecając mi sb.I tak na podsumowanie to chyba wypada mi przeprosić za zaistniałą sytuacje,troche głupio wyszło ale cóż niektórzy ida na ręke,regulamin forum i serwera zmienie aby w żadnym wypadku nie przypominał waszego więc przepraszam i żegnam,miłego dnia ;)
Ostatnio zmieniony przez wtf ?! 2009-09-27, 15:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum