Witam , jestem head adminem owej sieci ;] , bardzo was przepraszam i jest to prawdą ze skopiowalem od was regulamin , jeszcze raz przepraszam ,postaram sie go jak najszybciej zmieinic , a co do reszty czyli tematów i td to od was nie kopiowalem
[Dzisiaj 15:06] Mike X: Witam
[Dzisiaj 15:07] Mike X: jest H@ ?
[Dzisiaj 15:07] dAb: ale z was zera
[Dzisiaj 15:08] dAb: dawajcie mi tu h@
[Dzisiaj 15:08] Mike X: Jest H@ ?
[Dzisiaj 15:09] dAb: H@ bawi się w chowanego z nami :(
[Dzisiaj 15:10] Mike X: cry baby
[Dzisiaj 15:13] dAb: O wielkji H@ jak bedziesz to wejdz na gg
[Dzisiaj 15:14] dAb: wielki
dAb nie ty jesteś od takich spraw ci przypomnę tylko ktoś inny. Od razu można było mu napisać na gg które jest w jego profilu...
Powiem tyle... Jeśli widzicie że ktoś ukradł coś z fps nie rejestrujcie się tam tylko po to żeby tam obrzucać mięsem bo psujecie opinie całemu FPS... Nie mieszajcie się w te sprawy to nie wasza rzecz niech sobie anr załatwia wy się w to nie mieszajcie bo to nic nie da i tak..
Pytałem się czy jest H@ , następnie Take Shi skontaktował się ze mną na gg , wytłumaczył się ( napisał mniej więcej to samo co wyżej ) , powiedziałem mu żeby się wytłumaczył anr i podałem mu jego gg :) Rezultat ? Skopiowany regulamin zniknął , a anr ma mniej roboty :D
Kod:
Take Shi 17:06:56
witam
Ja 17:07:16
witam
Take Shi 17:08:13
jestem head adminem sieci serweróW counter-shot.pl , fakt skopiowalem regulamin gdy zakładalismy siec mialem go potem zmienic ale mi sie zapomnialo
Take Shi 17:08:29
dzisaj postaram sie go zmienic
Take Shi 17:08:45
a co do reszty to nic wiecej od was nie kopiowalem
Ja 17:09:58
skontaktuj się z H@ naszej sieci
Ja 17:10:05
nick : anr
Ja 17:10:11
i z nim to wyjaśnij
Take Shi 17:10:16
ok
Take Shi 17:10:21
masz jego gg
Take Shi 17:10:21
?
Ja 17:11:29
najlepiej wyjasnij z nim to na PW
Ja 17:11:33
ale poszukam gg
Ja 17:12:21
7892651
Take Shi 17:14:29
dzieki
Gdzie tu "napinkę" widzicie ??
TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY
PS:
Cytat:
wszystko da sie załatwic po ludzku .
// Dante
Sorki Majku, bo ty nie napinałeś, tylko dAb z "zerami". Wiem, że ty grzeczny jesteś dziubasku
// Mike
Hehehe... dAb stwierdził tylko fakty i nie dziwię się jemu :D
Ostatnio zmieniony przez Mike X 2009-09-20, 22:55, w całości zmieniany 3 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum