Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2010-01-16, 13:19 [Client] sXe Injected 8.5
* (+) Nowy pack blockerów do nowych cheatów jak WallHack itp
* (+) Więcej poprawek działania i współgrania z innymi programami
* (!) AWH fixed
* (!) tier_0.dll fixed
* (!) v26 dodana ponownie
po drugie na nowym sXe steam nie moze grać bo jakiś błąd imwyskakuje a na strym było ok
i dobrze by było gdyby sXe nie wymagało instalacji od graczy tylko wrzucamy je na serwer i co jakiś czas samo skanuje graczy
wiec moja prośba jest taka... tak jak juz mówiłem dobrze by było zeby tylko sXe na serwer wgrywać moze wtedy było by mniej cziterów na sXe bo nie mieli by mozliwości rozpracowania sXe a po drugie chciałbym nową wersje sXe i to najlepiej taką zeby działąła takze na steam i na innych windowsach bo na niektórychnie działa
ps: ten plik co własnie podajesz nie dziaął mojemu koledze na steamie * (!) tier_0.dll fixed
Ostatnio zmieniony przez nooob 2010-01-17, 09:38, w całości zmieniany 1 raz
Juz ci mowie dlaczego musisz miec klienta u siebie na kompie. Majac tylko plugin sxe na serwerze plugin nie moze skanowac innych plikow glebiej w komputerze. Moze tylko dostac sie do plikow z gra, configow itp. Co jest bardzo nieskuteczne. Dlatego instalujac klienta u siebie na komputerze w tym samym momencie pozwalasz na skanowanie plikow systemowch, wpisy do rejestrow, normalne pliki, poprostu caly komputer. Takze twoje cooke w przegladarce aby uzyskac nr karty bankowej ( zart )
Podsumowujac
Zlozone pluginy takie jak HL Guard lub Reallite nie wymagaja instali u gracza wiec skanuja tylko twoja gre miedzy innymi aliasy, skrypty, configi.
Rozbudowany plugin jak np UFBCOM AntiCheat czy SXE potrzebuja klienta aby wydostac sie poza pliki z gra. Dlatego sa skuteczniejsze.
nooob napisał/a:
po drugie na nowym sXe steam nie moze grać bo jakiś błąd imwyskakuje
Prawde testowalem na Steam i nie moglem wbic na serwer, na NS dziaialo.
to ok ja nie mam nic przeciwko zeby instalować sxe na kompie ale chociaż zeby ono działało a nie na tych nowych systemach typu windows 7 nie chce dziaąłć n steamie nie dziaął więc co jest trzeba cos z tym zrobić aki fix na sXe na starym sXe steam normalnie grał jestescie polską stroną sXe wiec mozecie chyab napisac do sXe-anticheat.com zeby cos z tym zrobili jaką łatke dali czy cos takiego steamowcy tez chcą pograc z sXe....
OK wiec czekam na nowe sXe :) mam nadzieje ze bedzie nie do przebicia przez cziterów :) a co do tego czy sprawdziłem to nie sprawdziłem bo nie lubie mieszać sobie w cs-ie jani gram na czitach...
[ Dodano: 2010-01-18, 21:32 ]
jednak prosze jak najszybciej zmienic to sXe 8.5 teraz nawet ludziom którym działało sXe 8.5 nteraz nie działa niewiadomo czemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum