lol to dlatewg ten bot mnie bije u gory na indi ... wyjdz bocie !!! i normalny model broni albo BAN !!! robie Ci SS i jak bedzieszmial dalej to BAN !!!
Wy myslicie ze jak celownik jest to awp strzela bez zooma tam gdzie sie namierzy, jak tak myslicie to jestescie w bledzie. Celownik to to samo jak bys sobie zrobil kropke na srodku ekranu, a z tego co wiem to podmiana modeli broni nie jest zabroniona( adanos mial kiedys srebrnego kalasza ) Przynajmniej nie pisze tego w regulaminie serwera
Anr niech napisze czy wolno miec u nas na serwach cos takiego czy nie i koniec
Tak jest jak fayrant mówi, to ja się nie zgadzam na modele z non-steam bo powinny być także zakazane, modele na high fps także, puszczanie muzyki na serwie to także skrypt a banie leje maxi z fast zooma , a ty bzt jesteś śmieszny hahah bez celownika też cie będe bił czekałeś tylko aby wytłumaczyć swoją porażke (interp,cheat,16-bit,fart) inaczej nie umiesz
I widzisz Fayrant sam niewiesz po co ten celownik jest wiec nie pisz. Ten celownik jest przydatny do fast zooma , bo wiadomo nigdy niezacelujesz bez zooma ot tak sobie ale wystarczy czi 0.2s zseby ajechac na goscia otworzyc zoom i sztrelic prosto w niego wiec dla mnie to dalej jest BAN !!! bo jakby niebylo masz latwiej !
// EDIT by fuer
bez przesady...
ustalone - koniec i close bo zaraz sobie do oczu zaczniecie skakać już zupełnie...
Pokazuje ci tylko ze ss ci nic nie da a celownik nie jest zakazany na zadnym serwerze, jedynie ligi go zakazuja i tam gdzie jest sxe nie da sie mieć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum