Co prawda fpsproject.com już nie ma i szkoda mi bardzo. Jednak na sieci znalazłem już takich, co przejeli od nas tę nazwę. Nie wiem co wy na to ale tak dobra kiedyś i znana nazwa sieci zpesuje się gdzieś na jakimś obcym forum, gdzie jest ledwo 100 użytkowników ;p
A wy jakie macie zdanie? :p
A ja na to jak na lato. Te stronkę wypatrzyłem w momencie gdy nie istniała i trwały nad nią prace...
Nic jednak nie możemy zrobić, nazwa zastrzeżona nie jest, poza tym od momentu odstąpienia od pomysłu prowadzenia portalu FPSproject, nazwa ta oficjalnie nie jest używana (ponad rok), oprócz nagłówka forum, który z czasem zostanie zmieniony.
Tak więc wg mnie nie ma sensu wszczynać dyskusji, które z pewnością nie będą ani przyjemne ani efektywne, gdyż wątpię ze posiadacze tamtego forum zmienią nazwę tym bardziej, że jak już wspominałem portal nie istnieje.
Jak znajdę chwilę czasu to uprzykrzę im trochę życie, tyle można zrobić, sensu to nie ma, ale wiadomo jak są nudy to człowiek szaleje.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Jak znajdę chwilę czasu to uprzykrzę im trochę życie, tyle można zrobić, sensu to nie ma, ale wiadomo jak są nudy to człowiek szaleje.
A możesz powiedzieć po co?
Domena fpsproject.com wygasła i nie została przedłużona w związku z czym każdy miał prawo ją wykupić i nie można tu mieć do nikogo żadnych pretensji. FPSproject.com nie jest od dawna naszą własnością, więc nie ma tematu.
A robił bym to z sentymentu, dawniej nasze było a teraz jakieś nubki to maja :(
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Ostatnio zmieniony przez KmS 2011-01-11, 23:01, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum