Post numer: #1Wysłany: 2009-02-07, 23:55 zjazd .. ?
No to ja mam następującą propozycję dla graczy fps'u ;P
Wpadłem na pomysł z Insee aby zrobić zjazd dla graczy FPS ..
Wiem że nie wszyscy mogli by ;)
" brak czasu, mamusia nie pozwoli, wstyd itd. ;P "
Zjazd mógł by odbyć się w Katowicach ..
termin do uzgodnienia :)
Hehehe, był już poruszany temat zjazdu, trzeba by było to bdb zorganizować, sala, dziewczyny, jedzenie , DJ, picie (soki i inne) no i spanie. Najlepiej taki zjazd zrobić w wakacje.
Jesli juz wybiera sie miejsce na zjazd, to tak aby bylo polozone w centralnej polsce. Aby kazdy mial mniejwiecej ta sama droge. A nie katowice, i jak ktos mieszka na pln polski to raczej male prawdopodobienstwo, ze bedzie chcialo mu sie jechac 700km. Dlatego proponuje jak juz to na miasto wybrac Łódź. Mimo to temat takich zjazdow byl juz poruszany nie raz i chyba jeszcze zaden nie wypalil...
A ty wybrales Katowice, bo z Bytomiu masz 10min jazdy pksem? Ciekaw jestem, czy tobie "mamusia by pozwolila" gdybys mial jechac 200-300km
Michal lolku do katowic mamy 50 km nie 80^^
i firo ma racje łódź bylaby najlepsza:]
idealnie w centrum polski duuuuzo graczy mialoby wtedy blizej niektorzy oczywiscie dalej ale wlasciwie chodzi o najwieksza liczbe graczy do zebrania nie?
i termin oczywiscie wakacje teraz nie wyjdzie bo:
1) niektorzy maja szkole
2) piździawica na dworze
3) pogoda nie ta nawet jakiegos ognicha nie dałoby sie zrobic
4) szybko sie robi ciemno i strach jezdzic po nocy w polskich pociagach xD xD xD
Proponowałbym wrócic do tematu w okolicach maja, czerwca wtedy moglibysmy ustalic wstepny termin i liste gosci:]
Pred, zembol, ajs maxi i najs znaja mam nadzieje łódź bdb i pokazaliby nam jakies pole namiotowe etc gdzie moznaby bylo przekimać na noc wtedy taniej wyjdzie a w wakacje cieplo to by wypalilo:] poza tym mogliby nas pooprowadzac itp itd^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum