Post numer: #1Wysłany: 2011-07-03, 16:09 Wszystkie Gry na steam za darmo
Kod:
Witam, postanowiłem napisać ten "tut" ponieważ od pewnego czasu, dużo ludzi pyta się, jak można "za darmo grac na steam, we wszystkie gry".
Więc zaczynamy!
1.Instalujmy + aktualizujemy steam'a .
2.Tworzymy nowe konto na steam(tego nie będę opisywał)
3.Teraz, jeżeli założyłeś już nowe konto, spróbuj się zalogować, jeżeli wszystko działa i w bibliotece masz tylko darmowe gry to znaczy że wszystko zrobiłeś poprawnie.
4.Teraz musimy pobrać "steam crack".
Następnie tylko pozostało zainstalować do folderu ze steamem, i uruchomić poprzez "Crack Steam" .
Logujemy się na nasze nowe konto, i mamy na nim wszystkie możliwe płatne darmowe gry steam(bodajże, chyba że wyszły nowe od czasu aktualizacji).
Jak zły dział to przenieście.
Poradnik napisany przez Jeawl, z MPC. Pozwoliłem sobie skopiowac.
Bez sensu Bango, nie sprawdziłeś, a wstawiasz... dobra ja ryzykuje i robię to. Najwyżej jak mi steam zbanują to będę płakać. Później edytuje i napiszę wam czy jest się czym jarać.
//
aktualizacja - 0% i stoi
Ostatnio zmieniony przez Cisek 2011-07-03, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Gdy chcę ściągnąć wyskakuje, że serwery steam są zajęte, szukałem rozwiązań, ale wszyscy piszą, że to wina serwerów, a to nie prawda, bo na normalnym koncie mogę ściągnąć dostępne gry. Również szukałem jakiegoś udowodnienia, że to działa, ale nikt jakoś o dziwo nie wstawił, że się ściąga. Dlatego stwierdzam, że to NIE DZIAŁA.
chcesz miec gre za darmo => torrenty.ogr. darkwarez.pl. w każdym wypadku jest to piractwo, więc co to za różnica czy ściągasz prosto ze stima czy z ww. serwisów?
teoretycznie forum to nie popiera warezów itp więc temat jako tako sprzeczny z regulaminem jest... bango do kanady na zarobek jedziesz i kasy na gry ci szkoda?:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum