Nr Użytkownika: 1706 Wiek: 23 Dołączył: 04 Mar 2009 Posty: 111 Skąd: Wrocław
Post numer: #1Wysłany: 2009-10-14, 14:11 Świętujemy czy uciekamy? :D
O czym to jest:
Z okazji kupienia przez NiCk'a stima możemy albo świętować albo wrócić na ns ;)
Uwaga uwaga!
Proszę wszystkich o chwilę uwagi ;)
Jak niektórzy wiedzą, mamy u siebie kogos o bardzo oryginalnym nicku, mianowicie:
NiCk
Jak żaby kumkały i ptaki ćwierkały w puszczy białowieskiej, wytrwale karał on na noustimie :D
Kiedy NiCk tylko wpadał na serwer, inne noustimy tylko uciekały (czasami stimy tez)...dlatego też zlikwidowano serwer [HS]....:(
Przypomnę, że NiCk tam karał, dlatego też opustoszał on...tak samo jak pustoszeje teren na którym grasuje żądny krwi drapieżnik ;)
Niekiedy rozpoczynała się dyskusja, dlaczego NiCk tak masakruje noustimowców.
Padały różnorakie propozycje, mówiło się o np. inwazji marsjan, testach nowej broni masowego rażenia, epidemi jajoswądu.
Niektórzy podejrzewali nawet, że NiCk został nasłany przez Valve, aby wyniszczyć noustimowców, zmuszając ich do zakupienia stima, poprzez uniemożliwienie normalnej rozgrywki...
Żeby przekonać go do zakupu stima, mówiło się NiCkowi różne pochlebne dla niego rzeczy np.
"haha noustimowy noob!"
"kup wreszcie stima lamusie..."
"wylacz to wh...!"
"ej no weź zostaw te biedne noustimowe boty i chodź karać na stimie"
"ej NiCk, to co zrzuta na stima?"
"no i co kupisz wreszcie tego stima? I nie mow ze ci szkoda kasy!"
"Twoja babcia!"
"ale zaraz...jak...przez sciane?!"
"bot"
Teraz kiedy NiCk w końcu zaszalał z nieznanych powodów i posiadł stima, nie wiadomo czy cieszyć się czy uciekać.
To zależy od tego, dlaczego kupił stima:
a) postanowił, ze chce mieć fantastyczne i niesamowite a ponadto darmowe update'y od valve ;)
b) na ns skonczyly mu sie tereny lowieckie (tzn. wchodzi na serw a tu: "aaa o nie to NiCk uciekamyyyy!")
c) po prostu uległ namowom
NiCku, przeto proszę Cię bardzo uprzejmie w imieniu wszystkich stimowców:
"Nie niszcz naszej milusinskiej społeczności, wprowadzając tu haos, zamęt i rozlewając hektolitry krwi.
Nie potrzebujemy tu masowych mordów i ludobójstwa oraz terroryzmu na światową skalę.
W couter strike'u nie do końca chodzi o to, żeby monitory innych graczy świeciły czerwienią...
My chcemy sobie po ciężkim dniu kilka chwil popykać dla relaksu...
A nie będzie to możliwe, kiedy w połowie mapy wpadnie na serwer krwiożercza bestia, która masakruje wszystkich nie wiadomo jak i jest nieuchwytna :(
Nie dla tego uciekliśmy od noustima, żeby po raz wtóry dostawać hedy z noża przez ścianę :(
Prosimy, nie szalej!"
To jest epicka opowieść z serwera (i życia wzięta).
W której główną rolę gra NiCk xD
A który zawsze był na noustimie, a ostatnio NiCk kupił stima i już się boję
NiCK nie bij mnie!!
To Dante!
To on zaznaczył tego noobka!
//L@ma
Ps. Kiedyś po jednej grze z nim, balem sie przez miesiąc podejść do komputera i moczyłem się w nocy :(
To było szokujące przeżycie
Co prawda po grze z NiCkiem do dzisiaj nie włączam cs-a, mam awersje do czerwonego koloru jak widzę przy rejestracji na forum "podaj nick" się wzdrygam, ale sądzę, że przydała by się spokojna i wyważona odpowiedź więc:
UCIEKAĆ!!! APOKALIPSA, APOKALIPSA NAS CZEKA! WIDZĘ KREW, CIAŁA OFIAR DO OKOŁA NiKt NIE PRZEŻYŁ, NiKt STĄD UCIEC NIE ZDOŁAŁ!!
____________________ "Zdrowy rozsądek to zespół przesądów nabytych przed osiemnastym rokiem życia" x]
Albert Einstein
Ja też tego nie rozumiem. W ogóle o co tu chodzi? Nick ma steam jakiś czas, chyba od miecha czy jakoś tak, i co w tym dziwnego, że kupił go wreszcie. Szczerze to mimo, iż gra na fps-ie nie widziałem jak gra, i czy tak wszystkich bije, czy się poprostu z niego w głupi sposób nabijacie...
Może troche tu przesady ale od razu debilzm, gdzie Ty tu deblizm widzisz powiedz mi albo jakies argumenty podaj.
Gosciu do którego jest adresowany temat bd wiedzial o co biega
Jesli ten humor Ci nie odpowiada okej ale to jest przerysowane, przesadzone specjalnie
____________________ "Zdrowy rozsądek to zespół przesądów nabytych przed osiemnastym rokiem życia" x]
Albert Einstein
Gosciu do którego jest adresowany temat bd wiedzial o co biega
ale to jest forum i jeśli zakładacie jakiś temat to wszyscy powinni go rozumieć a nie jedna osoba. jak chcecie go skierować tylko do niego to zróbcie sobie konferencje na gg ;<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum