Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-26, 00:51 Sposoby na dobre loty :)
Jakie znacie sposoby na szybkie odloty w sposób " legalny " :D
Dzisiaj zrobiliśmy mały test.
Palimy Sziszeczkę oczywiście tytoń czekoladowy ...
Pić nikt nie chce - wiele osób obiecało dziewczynom " nie będę dziś pił " to co tu zrobić .
Do Sziszki, w baniak lejemy 1/2 wody ( filtrowanej ważne aby nie z kranu ) a resztę ( drugą połowę ) czystego spirytusu ....
2 takie kolejki i 8 osób idzie właśnie spać ;D
** uwaga ** ważne jest by się nie " rozpływać " nad smakiem tytoniu, bo prawie go nie czuć po chwili tylko zaciągać się i trzymać w płucach jak najdłużej. Jak się przyjmie to nie wypuścimy dymu. Zabawa gwarantowana ..
MMmmm i obietnicy nie łamiemy - Kochanie NIE PIŁEM xD
Jak ktoś chce może łyknąć z 15 tabletek Acodin'u :P to są tabletki na gardlo xD ale maja jakieś dziwne działanie :D
mój kolega co ma zryty łeb sobie łyknął i nie mógł z krzesła wstać :P
osobiście tego nie biore i on juz tez nie xD
Jak ktoś chce może łyknąć z 15 tabletek Acodin'u :P to są tabletki na gardlo xD ale maja jakieś dziwne działanie :D
mój kolega co ma zryty łeb sobie łyknął i nie mógł z krzesła wstać :P
osobiście tego nie biore i on juz tez nie xD
heh to ten o kim mysle?? xD hmm ja polecam "tabake na katar"
PeEs: 3^k ja mam 18-nastkę nie długo więc leje na to xDDDD
____________________ Gość warn za spam, archeologię i całokształt!
Ostatnio zmieniony przez SpriteX 2009-04-27, 15:52, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum