Post numer: #1Wysłany: 2008-12-26, 17:06 Sluchawki dla Maxiego
No to tak:
Mowilem ze poprosze was o pomoc wiec prosze.
Chce sobie kupić słuchawki i teraz tak. Jakieś dobre żeby sie bolały uszy i szybko sie nie popsuły :)
-cena gdzieś z 130 zł max
-firma dowolna byle sie sprawdzały
-mikrofon może być ale musi (lepiej żeby był bo mnie Bury zbije) xD
-trzeba od razu do nich dokupić jakąś kartę dźwiękowa? bo moja ma ze 100 lat
-wybierzcie jakieś dobre za taka kasę jaka mam do wydania, wy sie bardziej znacie
Szukam zarówno do gry ale muzyki czy coś czasem tez posłucham. Może nie jestem pro żeby mi były potrzebne takie słuchawki ale :D
Najlepiej piszcie dlaczego takie proponujecie
Ja daje dwa takie linki zobaczcie i oceńcie i dajcie swoje jak coś:
Jesli nie zalezy ci na mikro to najlepszym wyborem beda te sennheisery. Mialem je na glowie i wiem, ze sa bardzo leciutkie, prawie w ogole nie czuc, ze je mamy. W gre by jeszcze wchodzily 3h od steelseries, ale one juz sa ciezsze i bola po nich uszy(wiem bo mialem).
Nie kupuj tylko steelsound 3H ja je mam i musze przynac ze logitechy które miałem wczesniej były o niebo lepsze, dzwiek taki sobie a uszy mi wgniotły do środka :D. Do 130 kup Fatality albo któreś ze sennheisera bo do tej ceny lepszych nie kupisz. Chyba ze dołożysz z 50 zł i kupisz Piranhe od Razera :PP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum