ja tylko z 3k mialem polewke na gg boze hahahahaha wiedzialem ze cos bedzie odjeb.... pod koniec tego meczu i wykapac sedziego xd
[ Dodano: 2008-06-12, 22:53 ]
normalna zalamka z wyniku
[ Dodano: 2008-06-12, 22:54 ]
Prowadziliśmy 1:0, ale w końcówce meczu angielski złodziej Howard Webb podyktował karnego z kapelusza i ukradł nam zwycięstwo!
to mnie rozbawilo xd
etam. nie ma co się ciśnieniować.
ja tam się spodziewałem że przegrają ; P
a na wygraną na pewno nie zasłużyli.
więc i dobrze im tak.
nie mają pojęcia co to prawdziwa piłka nożna. ruszają się jak muchy w smole. partacze i tyle ;P
a że sędzia może i słabowity na umyśle, to inna sprawa. on tu tylko sprawował rolę narzędzia opatrzności ;P
ot. rzekłem.
btw. od razu przestrzegam przed zażartymi kłótniami. oczekuję dyskusji na poziomie albo... zobaczycie sami ; ]
ZEby tylko 3 minuty xD ja sie kulalem na podlodze z 10 minut i potem ciagle brechtalem jak se o tym pomyslalem ^^
to bylo wiecej niz pewne... polska to polska... to by byl juz bardzo wielki sukcec jakby z grupy wyszli z 2 miejsca chociaz... wszyscy liczyli na nie wiem co a tu taki zonk xD
co do pomylek sedziego co sadzicie o bramce van nistelrooy"a w meczu z wlochami? spalony nie spalony? wg mnie to glupota zeby zaliczyc kontuzjowanego gracza znajdujacego sie za linia boiska za gracza uczestniczacego w akcji... uefa ma chore przepisy zobaczymy co powie na ten faul polakow dzisiaj xD
To bylo do przewidzenia ale w 93 minucie juz sie cieszylem ze zwyciestwa polski :/ A sedzia? kto go zrobil to nawet nie chce wiedziec... Gostek upadl na polu karnym zaden z naszych go nawet nie dotknal a tu jeeeeb faul oO, no dobrze ze lewandowski czerwonej nie dostal!!!!!! To musialo sie tak skonczyc bo sedzia prowadzil caly mecz praktycznie jednostronnie na Korzysc austrii. Zapewne ten kapec sprzedal mecz... Dostal pewnie 100 euro i sprzedal sie bo obliczyl ze za tyle forsy bedzie mogl wyżywic swoich rodzicow w Tadzykistanie przez 700 lat....
Lewandowski moze ciagnal goscia troche za koszulke, ale za takie cos sie karnych nie dykutuje, bo jak powiedzial Boniek w kazdym meczu jest z 10 takich sytuacji.
A co do sedziego to powiem wam jedno: Z zawodu jest Policjantem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum