Post numer: #1Wysłany: 2008-03-30, 04:56 rozluźniając atmosferę :)
może mały quiz ? :)
wprowadzam 2 zaznaczenia gdyż często zaczyna się na punkcie 2 a kończy np. na 3
(prosiłbym też o nie narzekanie ze tylko 2 opcje do zaznaczeń :) sie człowiek postara to przez wieczór wszystko zrobi :) chodzi o 2 czynności , jakby to powiedzieć "priorytetowe" :))
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
Widzę komuś się zaocznie zachciało uczyć :))
Żałuję, że sam jestem na trybie dziennym stacjonarnym. Nie mogę pracować w tygodniu i uczyć się tylko weekendowo.
Na weekendy do pracy nie biorą i tyle z przyjemności pracy ^^
Piwko, driny, dziewczyna, tv, kino, miasto.
Ogólnie w weekend wszędzie mnie pełno.
Ten zamulam i siedzę w domu - choroba nie wybiera xD
Piątek to nie to co sobota :D
Najlepiej przyjść nie trzeźwym na komisje wojskową , chłopie od razu cię biorą
Teraz chyba są pobory jak mi się zdaje na wiosne , 100lec nie zmarnuj szansy
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-03-30, 14:17, w całości zmieniany 1 raz
A ja tam i troszke zarobie i stacjonarne studia sie robi i sie piwko czy tam gorzaleczke wypije z kolesiami i tak leci powoli do przodu ale cały czas pod góre
Ja z reguły na mieście siedzę, czasem piwko wypije albo na imprezę się pójdzie, często sobie w bilarda pogrywam z kumplami ( ostatnio w snooker'a ) no i oczywiście cs :)
Ciekawe gdzie Ty w Białej masz stół do snookera ^^
Mini snooker ma wymiary zwykłego US-8 i US-9 czy Euro-8 czyli stoły jakie znajdziesz u nas ale Snooker ma x2 wymiar stołu :D
patrze i widze że cs'owicze pełną parą :)
zaskakujący jest jedynie fakt że tak mało osób sięga po opcje numer 3 xD
z doświadczenia wiem, że na kacu się gra najlepiej.... lufa broni sama celuje w głowę (tzw.delirka xD) ... Aż się człowiek dziwi że drzemie w nim taki talent , budzący się jedynie pod wpływem uciekających resztek promili zawartych we krwi :)
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum