Post numer: #1Wysłany: 2008-09-06, 12:08 Proszę o pomoc
Chciałbym Was poprosić o pomoc w wyborze telefonu, na pewno macie doświadczenia z różnymi telefonami i możecie coś polecić.
Interesuje mnie wytrzymały telefon ze slotem kart pamięci, długo trzymającą baterią i z odtwarzaczem MP3, najlepiej jakby to była Nokia, ale jeżeli jest jakiś dobry innej firmy to też może być.
Cena 250-300 zł, oczywiście może być niższa ;]
Na aparacie mi nie zależy.
ja mam se k800i i jestem zadowolony ;]
ma go 1,5 roku i byl tylko raz w naprawie ( klawisz to robienie zdjec sie zepsul )
jedyna wada to joystick ( jak w kazdem se )
kiedy nie korzystam w bajerow to bateria tez dlugo trzyma
i jeszcze jedno PEPE, jesli chcesz sluchac mp3 z telefonu to nie ma szans, zeby bateria dlugo trzymala
Pepe chce chyba w miare prosty telefon nie jakies bajery jakie posiada k800i. Jemu potrzeba telefonu do mp3 z mocna bateria, a po za tym ten telefon ktory podales jest uszkodzony - aparat nie chce sie wlaczyc, choc i tak mu na aparacie nie zalezy wiec po co mu telefon z aparatem 3mpx. Oj rumun rumun
Pepe napisz czy ten telefon ma byc nowy czy uzywany
____________________ Gość słucha Papa Roach
Ostatnio zmieniony przez banka 2008-09-06, 13:05, w całości zmieniany 1 raz
za 300 zlotych nie za duzo bedzie dobrych nowych chociaz sie trafiaja
i najlepiej aukcje z kup teraz bo np taki se k800 kosztuje teraz 300 zl a na koniec licytacji bedzie 500,kazdy poleca swoj...ja swojego tu nie dam ale tak przegladalem do 300 zl nokie i masz
Telefon może być używany, bateria dlatego ma być mocna żeby wytrzymała słuchanie mp3, a znowu tak dużo to ja nie słucham, mp3 player oczywiście mam stary dobry creative zen nano plus, tylko już ma kilka lat i pamięć 512 mb a zamiast kupować nowego wolę go zostawić i telefon z mp3 dodatkowo. Aparat pasowałoby żeby jak jest chociaż działał, bo jak bym go wymieniał kiedyś to pewnie oddam go komuś z rodziny a głupio tak uszkodzony.
Ja mam Nokie N73 i ma to co chcesz. Bateria trzyma długo naprawdę długo do tego ma b. dobry odtwarzacz mp3. Polecam ją osobiście. Ale z tego przedzialu cenowego polecam ci Motorole E398 super telefonik świetny glosnik do mp3 typowo muzyczny telefon na twoim miejscu wzialby ten bo jest nie drogi i jest jednym z najlepszych telefonow muzycznych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum