Post numer: #1Wysłany: 2007-12-16, 21:57 Prezent na Święta
Obiecuje poprawę, bo w końcu na święta coś trzeba postanowić^^. Do końca roku nie będę nic mówił do mikra,wyzywał nikogo... odezwe się tylko w wigilie bo zwierzęta mówią wtedy ludzkim głosem:). Pokaże wam że potrafie być normalnym graczem(mam nadzieje że to cie duch zadowoli)
P.S
Wesołego Alleluja i Nowego Roku, powodzenia tym któzy grają w turnieju niech wygra najlepszy
Obowiązuje to od jutra
Ponieważ dzisiaj wchodze i prosze abdalla pod innym nickiem czitów używa i się cieszy i pali janka jest dla mnie zerem i niech idze do tracera stworzyc paczke
Ostatnio zmieniony przez kosi 2007-12-16, 23:13, w całości zmieniany 1 raz
Kosi zle postepujesz wedlug Abdalli , uwazasz go za cheata chociaz nie masz dowodu na jego wine . Ja bym tak nie postapila , wedlug mnie na sxe nie ma czitow .
Pozdro :*
widziałeś jak grał wczoraj?? nie?? kto nie widział niech nie mówi, nie mam dowodów bo męczy nagrywanie dzieci neo bez celu
Widzisz predator uważasz że bot ja też widziałem jak gra, i to całkiem nie on wczoraj grał tylko maszyna za niego(perfekcyjne ducki 4 kille pod rzad staty 25 3 18 2) nigdy ale to nigdy tak nie grał
Co do czitów na sxe jest przynajmniej 17000tys cheaterow (dane tylko z jednej strony)
abdal przegioł pałke. Po pierwsze kozakuje przy hexie (mialem fake nick) to odrazu na adminow nadawal. Po nomanie 2 kozakuje, (PONAC) gra na czitach ;).
Kosi nie 4 kille tylko najpiew na Westwoodzie 7 kill w tym 6 HS co widział Pr3d :)
potem na inferno 1 vs 6 i wszystkich wybilem a na koncu przy Kosim na Aztecu wpadłem 2 z granata i 5 w Głowe (i kilka skanów mi. na Prodigy ktory dobil Kosiego:F) :F wczoraj miałem dzień farta i jak to Pr3d powiedział jestem BOT !!!(chociaż już nie :)) a co do kozaczenia przy hexie n/c ....
PS pr3d przemyślałem to i moge czuć sie obrażony bo botem to ja byłem jak 1 raz cs włączyłem jak byś napisał wielkie LOU to bym nie miał nic przeciwko :F
____________________ Ranga: TAU-player
Ostatnio zmieniony przez Ab~ 2007-12-17, 16:28, w całości zmieniany 2 razy
Bardzo sprytnie abdall możesz tak tłumaczyć sobie(przynajmniej 3 osoby ze mną że masz czity i nie są oni zwykłymi graczami) teraz przeczekasz nie będziesz używał czitów bo wiadomo skoro się szum zrobił to trzeba poudawać
eh kosi nie pochlebiaj mi tak bardzo ale muszę przyznac ze rozwijam sie bardzo szybko bo jeszcze nie dawno nie wiedziałem ktorym sie strzela a teraz sami widzicie :F ...
i wiem kosi ze mnie juz nie lubisz :) tak samo jak cały Klan FoH po tym jak grałem 1vs1 z MT(waszym niby wodzem) i po 5 rundach rozpłakał sie że mam czity i od tamtej pory sam wiesz jak sie do mnie odnosi :/ to sie przeniosło na was i nie rozumiem po co to teraz tak rozgłaszasz publicznie
PS: dlaczego ten temat nazywa sie Prezent na Świeta :D
Bo jeszcze przed swietami moze okazac sie, ze dostaniesz prezent w postaci bana?
Oczywiscie nic nie sugeruje, a samego zdarzenia nie widzialem. Tylko odpowiadam na Twoje pytanie.
peace!
Bo celem tego jest to co napisałem do samego p.s wraz z nim to co napisalem pozniej to bylo ze mnie zdenerwowales a nie lubie cie dlatego ze nie lubie czitow i nawet nie widzalem waszej 1vs1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum