Post numer: #1Wysłany: 2007-12-17, 21:00 Prezent for you
Obiecuje poprawę, bo w końcu na święta coś trzeba postanowić^^. Do końca roku nie będę nic mówił do mikra,wyzywał nikogo... odezwe się tylko w wigilie bo zwierzęta mówią wtedy ludzkim głosem:). Pokaże wam że potrafie być normalnym graczem(mam nadzieje że to cie duch zadowoli)
P.S
Wesołego Alleluja i Nowego Roku, powodzenia tym któzy grają w turnieju niech wygra najlepszy
Napisałem jeszcze raz temat bo tamten tyczył się abdalli a nie o to chodziłó
Napisałem jeszcze raz temat bo tamten tyczył się abdalli a nie o to chodziłó
Co to to fakt. KAŻDY fest rozmywał temat, ale ok ...
@ topic
Kosi, nie 'pieprz' głupot. Ten post tylko mnie rozśmieszył. Charakteru się nie da zmieni, aczkolwiek można nad nim pracować. Wiesz, że do Ciebie nigdy nic nie miałem, i nie mam. BA! Zawsze Cię lubiłem, bo każdego umiesz rozśmieszyć, więc nie staraj sie zmieniać na siłę. ; *
Zacytuję sobie tekst z pewnej piosenki:
"Nie wiesz kim być? Bądź sobą,
nie Rysiem Ochudzkim, nie Kubą Wojewódzkim i nie Majdanem, i nie Dodą.
Bądź sobą! I tylko sobą."
Ja pisze żebym się nie wycofał jak sam to postanawiałem to mi nie wychodziło, a jak napisze to mi później głupio będzie się wycofać, po zatym tu są jeszcze życzenia^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum