Post numer: #1Wysłany: 2010-01-05, 23:35 Podsumowanie roku 2009 :D
Witam.
Jak wiemy, minął już rok 2009, lecz jednak warto by go wspomnieć, bo obfitował w wiele ciekawych wydarzeń związanych z siecią FPSproject.com
Wrzucajcie tu swoje propozycje do TOP10 wydarzeń sieci FPSproject
Ja dam swoje typy
1) Bezapelacyjnie pierwsze miejsce jako najbardziej znana postać w zeszłym roku zajmuje Manioo aka Toudi. Jego poradniki przeszły do historii tego forum :
Witam! On niestety,nie chce tu grać już,więc przejmuje dowodzenie.Mam na imie Tomasz,mam lat: 21 już skończone,urodziłem się 21 stycznia 1993r. Myśle,że już dużo o mnie wiecie :)
2) CwanIak i jego piękne wh.
Kolega cwaniak, non stimowe zero, który udając super skillora tyle grał na serwerach sieci, aż nagle został posądzony o wh. Jakiś czas później okazuje się, że cwanIak dostał bana od VAC za jazdę na haxach. Nic dodać, nic ująć. Zero zawsze pozostanie zerem - http://fpscs.net/topics3/...ater-vt5326.htm
4) Ninja który się obraził za to, że Fayrant go zwarnował za bluzgi na sb, i kazał koledze xStarr zchackowanie konta KiLLowi i usunięcie całej vip strefy.
5) Nevil i jego screeny
Do dnia dzisiejszego Nevilowi były robione kilkanaście razy screeny. Nie ma żadnych dowodów, że gra na wh, jednak niektórzy są przekonani, iż prędzej czy później wpadnie. Dobrze, że chłopak ma jako taki upload, bo by nie wyrabiał z wrzucaniem ss.
6) Awaria FFA, czyli jak Pukawka.pl przyszła na forum
To ja pamiętam najlepiej. Na forum doszło do debaty między adminami (miałem w tym sam duży udział), a panem z Pukawki odnośnie stabilności działania serwerów. Było ostro
7) Adis - tibijczyk
Barwną postacią FPS-u jest Adis, który nałogowo 24/7 gra w tibie. Chłopak jest na tyle użależniony, że kupił sobie już na allegro kibel z automatyczną spłuczką. Chodzą plotki, że jak odcieli mu neta, zamieszkał w sklepie przy Hotspocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum