Wszystkiego najlepszego bobrze :D. Dużo zdrrruuufffffka, szczęścią i pieniędzy, na których brak zawsze narzekasz :D. Życzę tez dużo fragów w cs, oraz wiele udanych prób raszu przez trupa :)
:*:*:*:*
Nie wiem czemu nie wyświetla ciebie na dole strony, ale przecież dobrze wiem, że urodziny masz dzisiaj :D - http://fpscs.net/profiles/1422.htm
Jak wrócisz do Łodzi to pijemy flachę, bo niedługo też moje urodzinki xDDD
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-07-12, 00:06, w całości zmieniany 2 razy
Najlepszego!
Życie Ci żeby Cie nie złapali za czity, ani za jaja, żebyś nie przyszedł z adminem na WAR3.
A tak na powage
Zdrowia, szczęścia pomyślności. Stosunkowo udanego życia. I szcześliwego nowego roku ! :D
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
100 lat życzy Mike !
Aby Gość odwalał za Ciebie całą robotę , bo Gość jest sto lat za murzynami i ogląda Pokemony :D
|
|
|
|
|
|
Jak ja kocham opcję [joł] :D
PS: Najlepiej smakuje z Avro :)
PS2 : JOKE xD
Ostatnio zmieniony przez Mike X 2009-07-12, 01:35, w całości zmieniany 4 razy
100 LAT POCZCIWA BOBRZYNO:D:D:D Wszystkiego czego tam sobie chcesz, ale najważniejsze to chyba, żebyś wreszcie przerósł mnie skillem:D
PS FAyrant złodzieju, ja mówię na Ninję Nindżor, ty nie możesz ! :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum