Eeee pewnie jakaś prowokacja dziennikarska.. A wy się przejmujecie.. Nawet jeśli to pozaziemska forma życia to co takie jajko może ci zrobić? Chyba że coś strasznego się z niego wykluje?! :OOOOOOOOO xD
PS:
wooKie napisał/a:
kupa !
Trochę racji w tym może być.. To może być zwykła żywa kupa.. xD
Ostatnio zmieniony przez Bonus 2009-07-02, 23:19, w całości zmieniany 1 raz
Co to k***a jest.
Jak dla mnei na prawde to jakies tam bakterie wygenerowaly jakies zycie i widac jak wode (scieki) pobiera.
Ale na 100% pracuje dla Gośća
This was a U.S. experiment gone wrong. Scientists in the Chicago Bay area teamed together to develop a type of bio-matter that would automatically and efficiently clean calcified sewage systems.
However, what they created evolved in the span of just 72 hours and formed several colonies of its own.
The government is trying to keep this a classified event but a video (this one) has already been leaked. These creatures are highly hazardous and can cause death with contact in 15 minutes.
Zarządca gospodarki komunalnej twierdzi, że to robaki. Pytani o nagranie biolodzy potwierdzają tę opinię. Twierdzą, że to jeden z gatunków robaków, które zwykle żyją w glebie. W kanale, który jest dla nich obcym środowiskiem, zbiły się jednak w kolonię.
PS: A skad pewnosc ze to zyje dlatego sie rusza ? Moze to jest "roslina" (w sensie istota nieprzemieszczajaca sie) i rusza sie pod wpływem jakis czynnikow. Skoro jest w ciemnym kanale to moze reaguje na swiatlo z tej kamery dlatego sie poruszalo. Tak w ogole mieli narzedzia to mogli to poruszyc, skoro podchodzac ich nie zjadlo to jakby ruszyli zeby to zobaczyc chyba tez by nic sie nie stalo. Jest oczywiscie 2 strona ze byc moze cos sie z tego wykluje :OOOOOO Poczytajcie komentarze co inni o tym sadza.
I przestancie sie bawic [ju]
PS2: Przeczytajcie ten komentarz xD
Specjalista:
Jestem specjalistą od flory i fauny kanałów ściekowych. Proszę o zadawanie pytań.
Eco:
Jaki jest sens zycia? Skad przychodzimy i dokad zmierzamy?
pawel_z_daleka:
Kiedyś usłyszałem, że sensem życia jest odbycie jak największej liczby stosunków seksualnych zakończonych prokreacją. Słusznie skądinąd. Jednak kołacze się po głowie pytanie: "Jak dużo razy napieprzyłem się bez sensu".
~chcący wiedzieć:
czy to mógł być Maryan Krzaklewski ?
~N . Piechota:
Dlaczego te glizdy z urzędów miejskich likwidują potrzebne linie miejskich autobusów ?
~bu:
hardkor wszedł czy nie wszedł ?
~sru:
kiedy wygram w totka 3 miliony
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2009-07-03, 15:07, w całości zmieniany 4 razy
Nie wiem odkąd roślina to istota martwa ale mniejsza o to, wszyscy zadają sobie pytanie "co to ku*** jest ?". Jak dla mnie to powinni wyjąć "to coś" i zbadać i wszystko byłoby jasne, nie wiem czemu jeszcze tego nie zrobili :/
@Maxi
źle to ujałem :( chodziło mi ze roślina nie porusza sie :(
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum