Nr Użytkownika: 2888 Wiek: 23 Dołączył: 22 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 81 Skąd: Zielona Góra
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-23, 21:46 NeW KonKurs:)
Nagroda: 10zł
/\/\/\/\
Doładowanie do każdej sieci :)
Regulamin:
1.Wszelkie Kopiowania
2.Pisanie Komentarzy(tylko odpowiedzi z materialem do konkursu)
3.Wyzywanie sie
4.Śmianie się: ALe lipnie zrobiłeś ...
5.Podrabianie
------------ZABRONIONE----------
..............................................
Tematem tego konkursu jest:
Zrobienie Zdjęcia jakiegoś Obietku i Opisanie go XD
Wiem,że może sprawiać Problemy,ZDJĘCIE MUSIMY ZROBIĆ SAMI .. niema,że se wejdziemy na google,ściągniemy jakiś graficzny murek i se go opiszemy...
Mamy własne zdjęcie zrobić i własnymi słowami je opisać.
--------------------------------------------------------------------
NP:
ZDJĘCIE - NIE POSIADAM Xd,DAJMY,ŻE TO JEST BLOK NAPRZECIWKO MOJEGO:
Ten Blok,powstał 20 lat temu.Mieszkań jest w nim sześdziesiąt sześć :)
Znam Bardzo wiele osób z tego bloku,bo są mili i grzeczni. ...
Może być to fotka jakiegoś drzewa,które opiszemy:
ZDJĘCIE - NIE POSIADAM xD DAJMY,ŻE ŚWIERK:
O to widzicie świerk,rosną na nim szyszki:)
Ma Igły,są to jego liście
itd....
Najładniejsze Zdjęcia i najładniej i wyczerpująco opisane dostaną nagrode :)
Terminy:
START
23 lipca 2009r.
ZAKOŃCZENIE
5 sierpnia 2009r.
WYNIKI
6 sierpnia 2009r.
Na obrazku jest przedstawiony foto by me, robione z mojego aparatu cyfrowego BenQ DC840 EU ^^ z jednego z łódzkich wieżowców. Jest to osiedle na którym mieszkam czyli "Teofilów". Na osiedlu mieszka 100 000 osób. Jest jednym z większych tego typu osiedli w Łodzi. Na osiedlu znajduję się AquaPark,| Rynek z Targowiskiem, 5 supermarketów, 2 hipermarkety, 2 domy handlowe, 1 pasaż handlowy. Na osiedle dojeżdzają 4 linie tramwajome oraz 7 linii autobusywch. Dojazd co centrum Łodzi zajmuje 20 minut. Teofilów jest jednym z najbardziej zadrzewionych osiedli. Na obrzeżach jest Las, łąka i kilka parków. Są nawet 3 kośioły (ale nie ma nadajnika jak w Morawicy :D).Na osiedlu każda osoba będąca za widzewem lub cracovią zostaje automatycznie przekopana w ramach promocji :) Normalką jest wszechobecna patologia, skiny, dresy, kibole i blokersi. Na osiedlu znajduje się posterunek policji i straży miejskiej, ale patrole są rzadkością :(. Nie wiem co można więcej dodać xD. To chyba wszystko :D
Wrzucę jeszcze foto robione z mojego okna zimą :)
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-07-23, 23:21, w całości zmieniany 2 razy
Wiec tak na zdiecu widac Lewityn miejskie joziorko. Jest to nasze miejskie miejsce spotkań ( u młodziezy na browar, u zakochany na "bzykanko", dla rodzin miejsce na spacerki).
Jak widac na zdiecu Zimą jeziorko zamarza i robia tam lodowisko wiec ludzie z całych Pabianic zlatuja sie tam z własnymi łyzwami i jezdza (jak nie maja łyzew to zawsze mogą wypozyczyc ).
Na pierwszym planie widac jakiegos dziadka (który wywijał całkiem całkiem )
dalej widac jakis ludzi którzy tak pokracznie jezdzili ze to masakra.
Po prawej stronie (niestety nie udało mi sie tego uchwycic ) jest bydka "ratownika" zawsze latem mozna tam wypozyczyc rowerki wodne.
Dalej widac drzewa nawet nieweim jakie jakies lisciaste .
Na równi z drzewami widac most pod tym mostem zawsze jakies lumpy/żule spią
Za mostem jest kolejny staw ale tam nic ciekawego niema. Na ostatnim planie widac chmury i tak naprawde to zdiecie robiłem z mysla o tych chmurach które w rzeczywistosci wyglądały owiele lepiej . no to chyba na tyle
KONIEC
Zdjęcia zrobione moim Olympusem SP570UZ. Daję dwa, ale obydwa dotyczą tego samego więc chyba nie ma problemu. Jest to ptak Rudzik (pomyślmy czemu?), który ma gniazdo zaraz na moim podwórku i codziennie obsrywa mi murek koło domu. W sumie mi to nie przeszkadza bo murek jest jasny, więc za wiele nie widać xD Został uchwycony na moim polu, stojąc sobie na kawałkach drewna z którego kuzyn robi ambony (takie do dzików, nie do kościoła). Fajnie złapało ostrość więc jest idealnie widoczny i nawet nie uciekał choć miałem do niego 1m w przypadku pierwszego zdjęcia i ok. 0,5 metra przy drugim. Na jego rodzinkę polują 2 koty, które już raz dostały ode mnie z buta, bo się zaczynały dobierać do gniazda (sorki KiLL) W końcu trzeba bronić sąsiadów :D W tle wiśnia (nie wiem czy to krzew czy drzewo). Jak chcecie większe to kliknijcie na tej stronie na zdjęcia. Swoją drogą ptaszek ma fajne pazurki. Szkoda, że go nie złapałem jak jadł muchę, byłoby ciekawiej.
Ostatnio zmieniony przez Bartush 2009-07-23, 23:05, w całości zmieniany 2 razy
Jest to zdjecie z przed 2 lat na kaloni mojego autorstwa :)
Pierwszy kolega za duzo sie najadl akodinow i widac tego efekty zarazem bawi sie sprezynka kupiona za 4 zl na targu.Drugi kolega wyznaje kult szatana i kiedys zostal zbutowany w gim :)
Taki duzy gruby no to patrzy sie na ognisko i ma zaciesz,tez cos tam jadl xD.Mamy tez 2 ziomkow bez glow i jeden ktory mysli ze jest fajny bo pozuje do foty.W oddali widac plot na ktorym suszylISMY ubranIA po deszczu .No to by bylo na tyle.Fota zostala zrobiona Kodakiem ale nie che mi sie sprawdzac modelu :D
Ostatnio zmieniony przez SiwyBF2 2009-07-24, 11:20, w całości zmieniany 1 raz
Niedosc ze dzieci po 10-13 lat to jeszcze akodin wpieprzają pozdrO xDDDDDDDDDDDD!
Jak dla mnie zwyciezcą bez apelacyjnym jest uzytkownik SiwyBF2
A to nasza przy szkolna melina
Na zdjeciu widac wyraznie jak sie chłopakom nudziło w nocy , obok stoi burdel za rogiem zwany moja szkoła , jak musze do niej isc to srac mi sie chce na buta tyle .
____________________ ~~W pogoni za lepszym życiem~~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum