Domena FPScs.net na sprzedaż ! więcej informacji na : http://allegro.pl/domena-fpscs-net-wraz-z-forum-counter-strike-cs-i2271034185.html?source=oo

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: musisz, to, wiedziec

Musisz to wiedzieć !!
Autor Wiadomość
Gracz : dAb 
Ranga : FPS-Player

Nr Użytkownika: 458
 Post numer: #1    Wysłany: 2009-10-25, 15:13   Musisz to wiedzieć !!

A więc zaczynamy ( Będę któtko opisywał dany temat i będę dawał link do niego abyście resztę doczytali i zobaczyli sami ):!:

1)Na Ziemii są ludzie którzy chcą stowrzyć tzw. Nowy Porządek Świata ( New World Order ). W ich planach jest zmniejszenie liczby ludzkości do ok 500 mln m.in dlatego , gddyż mniejszą liczbe ludzkosci jest latwiej kontrolowac. Mozliwe ze , chca tego dokonac przy pomocy swinskiej grypy a raczej szczepionek na nią.

http://wiadomosci.onet.pl...1,kioskart.html

Ten film jest związany z NWO
http://www.youtube.com/wa...feature=related

2) Swińska grypa.

Według AP, grypa A/H1N1, zwana nową lub świńską grypą, spowodowała w USA śmierć ponad tysiąca ludzi, w tym prawie 100 dzieci. źródło interia.pl

Czy nie wydaje wam się to dziwne , że już została ogłoszona pandemia świńskiej grypy ? Chce tu głównie zauważyć to , że na zwykła grype umiera rocznie aż 2 mln ludzi na cały świecie a więc około 1000 dziennie! . Wyciągając wniski z tego można dojść do wniosku , że mamy epidemie grypy od kilkudziesięciu lat :!:

http://www.youtube.com/watch?v=h98T6aCIfMw Film związany ze świńską grypą.

Chcę tu zauważyć , że szczepionka na świńską grypę jest bardziej szkodliwa niż sam wirus !! Poniżej artykuł -

http://grypa666.wordpress...of-joe-cummins/

3) Tworzone są OBOZY KONCENTRACYJNE NA TERENIE USA !!

Poniżej filmy związane z tym tematem :
http://www.youtube.com/watch?v=0hewX7RMgV0

Kolejny oboz w Montanie

http://www.youtube.com/wa...layer_embedded#

Bardzo duże ilości pojazdów ONZ zostało sciągnietych do USA ( mozliwe ze posluza one przy przewozach obywateli Stanów do obozów)

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

Trumny a nie jak niektorzy mysleli ,ze to sa oslony kanalizacji jak czytalem na jakims forum .Poczatek filmu chyba mowi sam za siebie. (wedlug mnie trumny sa dla ludzi ktorzy nie podporzadkuja sie nowemu stanu rzeczy w USA , a takze dla osob zmarlych od swinskiej grypy a bardziej od szczepionki na nia.)

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Jescze tylko pokaze jak potraktowano kibica na meczu taserem.

http://www.youtube.com/wa..._embedded#at=98

4) Powstaja pierwsze bojowki ktore maja zamiar walczyc o wolnosc USA !!!

- http://www.youtube.com/wa..._embedded#at=45
- http://www.youtube.com/wa...feature=related

5) Mozliwe ze USA rozpzrestrzenia Ptasia Grype po swoim terytorium.

http://www.youtube.com/wa...layer_embedded#

6) Bohemian Grove - na filmie tym ( sklada sie z 9 czesci kazda po chyba 10 minut) pokazane jest jak najbardziej wplywowi ludzie swiata uczestnicza w rytuale okultystycznym i czcza Wielka Sowe ktora bodajze zwie się Moloch. Czcili ja rowniez Babilonczycy i bodajze Egipcjanie.W tych rytualach biora rwniez udzial prezydenci USA!!!!!

http://www.youtube.com/wa...from=PL&index=5

Znajdziecie tam kolejne 8 czesci :) nie bede wklejal kazdej na forum , gdyz to ssensu nie ma.

Narazie to na tyle . Jezeli cos mi sie jescze przypomni edytuje ten temat i dodam cos nowego. Chce powiedziec jescze , ze mialem zamiar dodac jescze 4 interesujace filmy z youtube ale dziwnym trafem zostaly usuniete pzrez administracje z powodu"naruszenia regulaminu" powiem tylko tyle Hmmmmmm ......................

M. in. chcialem dodac film na ktorym jest pociag ktory miezy 30 mil dlugosci !!!!!!!!!!!!!
Sluzy on do przewozu bydla ( wierzycie w to ze do tego ma naprawde taki dlugi pociag sluzyc ?? chce wam pzrypomniec ze Hitler do obozow koncentracyjnych uzywal wlasnie takich wagonow !!! )

Cale szczescie znalazlem film na ten temat ktory nie zostal jescze usuniety , pzredstawia on ten pociag. Takie pociagi stoja pzry prawie kazdym miescie w USA TYLKO PO CO !!!???

http://www.youtube.com/wa...LE&translated=1
Ostatnio zmieniony przez dAb 2009-10-25, 16:45, w całości zmieniany 2 razy  
Daj się zfragować autorowi tego posta

Gracz : [: 
Ranga : Gość

Nr Użytkownika: 3877
 Post numer: #2  Wysłany: 2009-10-25, 17:24   

PRZEPRASZAM BARDZO , CZY CIEBIE MATKA KOCHA?

//wooKie
jeszcze jeden taki wyskok i +1
poza tym nie pisz z włączonym capslockiem. jasne?

Post numer: #3  Wysłany: 2009-10-25, 17:29   

Oj powiem ci ze jeszcze sie zdziwisz , i 2 post i juz sie rzucasz :) tak dalej
Ostatnio zmieniony przez dAb 2009-10-25, 17:30, w całości zmieniany 1 raz  

Gracz : [PL]L@ma 

Nr Użytkownika: 1706
 Post numer: #4  Wysłany: 2009-10-31, 17:21   

WTF !?!?!?! :shock: :shock:

Obalę teraz kilka argumentów:
USA rozprzestrzenia świńską grypę na swoim terytorium...
Hahahahah! Że niby mniejszą grupę ludzi jest łatwiej rządzić?
Większą jest za to łatwiej manipulować...a to jest duużo lepsze od "oficjalnej" władzy"...
Poza tym po kiego grzyba USA miałoby wybijać swoich obywateli? o.O

Już prędzej to koncerny farmaceutyczne rozprzestrzeniają różne wirusy i dodają świństwo do szczepionek, żeby zwiększyć swoje dochody...

- Obozy koncentracyjne na terenie USA... O.o
Może to się nazywa kwarantanna??
Ew odizolowanie zakażonych osobników od zdrowej reszty społeczeństwa...

Trumny... istnieje coś takiego jak wirusy...o.O :shock:
Najlepiej, żeby zwłoki leżały na ulicach...co?
Gdzie tu logika, żeby pakować ludzi do trumien, skoro wystarczy ciachnąć bronią biologiczną i zostawić ich do wymarcia...nie ma po co izolowac ich od otoczenia :P

Zacytuję tu jeden z komentarzy z YT, spod tego debilnego filmiku...

"FEMA zgromadziła 500 tys.plastikowych trumien w Georgii.W stolicy tego stanu,Atlancie,mieści się Centrum Zwalczania i Zapobiegania Chorób,które w przypadku jakiejś śmiertelnej epidemii będzie zabezpieczało ciała zmarłych.Hermetyczne trumny są potrzebne,żeby wirusy lub bakterie nie przedostały się do środowiska.Jak przypomina bloger Marcin Król,kiedy FEMAzamówiła 500 tys.czarnych, plastikowych worków na zwłoki nikt nie podnosił alarmu."

Właśnie...

I next argument:
dAb napisał/a:
...pociag ktory miezy 30 mil dlugosci !!!!!!!!!!!!!

:shock:
I co w związku z tym?
Że niby przewożenie ludzi do obozów?

Aaa to dodam jeszcze coś...
Ma powstać pociąg, który będzie się poruszał z prędkością 8000 km/h
Będzie jechał z europy do USA, więc zapewne też będzie służył do tym razem nie masowego, a szybkiego przewozu ludzi...do obozów oczywiście...co nie?

Boża co za bzdury...i niech mi ktoś powie, że internet nie robi wody z mózgu...

Aa i jeszcze jedno:
dAb napisał/a:
i czcza Wielka Sowe ktora bodajze zwie się Moloch

Uahhahhshhahaehh!!!!!!!!
Ahahaha sorry... :lol:
Ahahaha ...ale naprawde nie moge się przestać śmiać... :lol:
Ahahaha ...ale bzdury :roll:

A moja prababcia jest kosmitą...xD

Gość - Poczuj Lamming Style ^^
[PL]L@ma™

PS. Bijcie masterczułki!
>>Banan wszyscy xD<<

Gracz : Kakash! 

Nr Użytkownika: 1216
Ustrzelił 10 fragów
 Post numer: #5  Wysłany: 2009-10-31, 17:31   

hahhahaahahahaaaaahhaahaa
ale niezauwazyliscie czegos? to takie durne, ze tylko dab mogl taki temat "stworzyc" xD
a to co podales to sa tylko glupie historyjki, ktore nabieraja glupcow ... duzo jest takich artykulow, opowiadan, newsow itp.. nie wszystkie musza byc prawdziwe..

p.s :] - co tekst xDD chociaz nie powinines tego robic nawet do daba ale dobre to bylo xDD

Gracz : Wiecej Farta 

Zaproszone osoby: 3
Nr Użytkownika: 350
Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #6  Wysłany: 2009-10-31, 18:12   

I tu się z wami nie zgodze, dab chciał pokazać to czym się interesuje, pokazał nam kilka faktów, nie musimy w to wierzyć ale uszanujmy w to że ktoś to uważa za prawde. Myślę że niektóre informacje są prawdziwe, ludzie są zdolni do wszystkiego a to pokazuje nam historia, więc nie wiem o co wam chodzi. Nawet jeśli nie wierzycie nie musicie obrażać autora tego tematu.

"Kiedy mam racje, to mam racje. A jeśli się mylę, mogłem mieć racje."

Gracz : Dante 

Zaproszone osoby: 2
Nr Użytkownika: 2317
Ustrzelił 58 fragów
Ostrzeżeń:
 1/3/6
 Post numer: #7  Wysłany: 2009-10-31, 18:36   

dAb jestem ciekawy twoich poglądów względem końca świata w roku 2012. :)

Gracz : Kakash! 

Nr Użytkownika: 1216
Ustrzelił 10 fragów
 Post numer: #8  Wysłany: 2009-11-01, 09:08   

Wiecej Farta napisał/a:
pokazał nam kilka faktów

wcale
na pewno prwada, i niby Ameryka usmierci sobie ot tak polowe kraju, bo latwiej rzadzic mniejszascia? hahahHAHAAHAH to bzdury i zabobony i tego nie uszanuje -.- do autora nic nie mam ale jego przedstawienia tematu nie uszanuje...

Gracz : Wiecej Farta 

Zaproszone osoby: 3
Nr Użytkownika: 350
Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #9  Wysłany: 2009-11-01, 10:21   

Wszystko jest możliwe, jesteśmy tylko małymi nieświadomymi ludzikami na tej planecie, my nic nie wiemy w porównaniu do tych kozaków prezydentów i generałów. Na pewno odwalają takie rzeczy których nawet sobie nie wyobrażamy ale czy akurat to co nam dab powiedział tego nikt nie wie. My sobie żyjemy powolutku, chodzimy do szkoły, rodzice do pracy i tak w kółko a nawet nie zdajemy sobie sprawy że w tym czasie jakieś kozaki tworzą np. nowy wirus itd itp. Historia pokazuje nam że człowiek jest zdolny do wszystkiego, ludzie na samym początku XX w. nie zdawali sobie sprawy że niedługo wybuchnął wojny które będą najkrwawszymi konfliktami zbrojnymi w historii całej ludzkości. Taki żyd w naszym wieku nie zdawał sobie sprawy że za 5 lat może wylądować w obozie koncentracyjnym a potem podczas "prysznica" zginie.
To wszystko może ale nie musi być prawdą, może to są naciągnięte fakty, tego się nie dowiemy i obyśmy się nie dowiedzieli bo jak ak się stanie to znaczy że dab miał racje.

//
moze "troszke" racji masz ale w wiekszosci to gowno prawda.

"Kiedy mam racje, to mam racje. A jeśli się mylę, mogłem mieć racje."

Gracz : Smiley;) 

Nr Użytkownika: 2587
 Post numer: #10  Wysłany: 2009-11-02, 11:23   

Mi jest trudno uwierzyc w jakies obrazy majow czy tam ich opowiesci o 2012 ... Pamietajmy o tym ze program ten tworzyl ( pr. o lotnisku np ) glodny sukcesu dziennikarz, ktoremu jest wiele latwiej uwierzyc w sukces swojego reportazu niz nam w zawarte w nim PRZEPOWIEDNIE ...

Najbardziej realnym koncem swiata wydaja mi sie lodowce lub Meteoryty :)

Post numer: #11  Wysłany: 2009-11-09, 21:57   

Fart wam ładnie wyjaśnij opisałem wam w to co wierze :)

Chce powiedzieć jeszcze jedno :

Powiedzmy jest rok 1939 31 sierpnia szykujesz się rano do szkoły ucieszony , że znowu będziesz sie widział w szkole z kumplami . Nadchodzi 1 wrzesien 1939 i WYBUCHA WOJNA czy podejrzewal bys kilka dni wczesniej ze takie cos moze nastapic ?? Zapewne wtedy gdyby ktoś powiedział kilka dni wczesniej ze podejrzewa , że Niemcy wywolaja II wojne swiatowa kazdy by go wysmial .

Lama prosze czemu nie obejrzales filmu ?? Jest tam pokazany rytulal w ktorym biora udzial najbogatsi ludzie swiata (najbardziej wplywowi) w tym prezydenci USA , wiec czemu sie wysmiewas zjak jest to udokumentowane na tasmie??

Swiat nie jest taki cacy jak wam się wydaje ....
Jescze sie lama zdziwisz tak jak Ci wszyscy ludzie 1 wrzesnia ....

I jescze apropo efeku cieplarnianego :) to kolejny wielki przekret .Naukowcy amerykancsy udowodnili ze ludzie wplywaja na obecnosc CO2 w powietrzu w jedynie 2% . Ujawnili jescze fakty w ktorych jest jasno powiedziane ze kilka razy na zemii obecnosc CO2 byla nawet 10 razy wieksza niz obecnie i wsyzstko bylo ok:)| i uwazaja ze jest to tak rozdmuchane do tego aby miec pretekst aby nalozyc nowe podatki na panstwa | To jest tak rozdmuchane jak swinska grypa ktora jest mniej grozna od grypy sezonowej .Pomyslcie dlaczego akurat pierwsza powazna epidemia zaczela sie na Ukrainie ??? Gdyz Unia Europejska nie ma wplywu na to co robi Ukraina chodzi tu w tym wypadku o szczepienia. W wyniku pandemii Ukraina sama zaczela proscic o pomoc w postaci szcepionek a wiec Unia dopiela swego. Zauwazcie ze dochodzi do tego ze Polska musi pytac sie Unii o zgode czy moze sprzedac swoje stocznie :)

To tyle i nie bierzcie tego tak doslownie. Kakashi , Lama nie wierzycie w to ja tak i to już jest wasz problem nie moj :)
Ostatnio zmieniony przez dAb 2009-11-09, 22:12, w całości zmieniany 2 razy  

Gracz : Dante 

Zaproszone osoby: 2
Nr Użytkownika: 2317
Ustrzelił 58 fragów
Ostrzeżeń:
 1/3/6
 Post numer: #12  Wysłany: 2009-11-09, 22:20   

Cytat:
I jescze apropo efeku cieplarnianego :) to kolejny wielki przekret .Naukowcy amerykancsy udowodnili ze ludzie wplywaja na obecnosc CO2 w powietrzu w jedynie 2% . Ujawnili jescze fakty w ktorych jest jasno powiedziane ze kilka razy na zemii obecnosc CO2 byla nawet 10 razy wieksza niz obecnie i wsyzstko bylo ok:)| i uwazaja ze jest to tak rozdmuchane do tego aby miec pretekst aby nalozyc nowe podatki na panstwa |

Racja, efekt cieplarniany to rozdmuchana bajeczka. Tu się zgodzę

Cytat:
| To jest tak rozdmuchane jak swinska grypa ktora jest mniej grozna od grypy sezonowej .Pomyslcie dlaczego akurat pierwsza powazna epidemia zaczela sie na Ukrainie ??? Gdyz Unia Europejska nie ma wplywu na to co robi Ukraina chodzi tu w tym wypadku o szczepienia.

Bullshit. Jeśli chodzi o świnską grypę, to fakt, jest rozdmuchana i nie wcale taka groźna. Lepiej już uważać na grypę sezonową. Jeśli chodzi o to, że tak miało być, że na Ukrainie będzie panować epidemia to bzdura. Ukraina jest dosyć patologicznym, biedniejszym niż Polska krajem, gdzie nie dba się o higienę osobistą, a sam poziom cywilizacyjny jest niższy od Polski (ciężko uwierzyć).

Cytat:
Zauwazcie ze dochodzi do tego ze Polska musi pytać sie Unii o zgode czy moze sprzedac swoje stocznie :)

Ta. To już durnota. Wchodząc do Unii Polska znała warunki członkowsta. Tu chodzi o ogólne zasady konkurencji, które reguluje prawo Unii Europejskiej.

Post numer: #13  Wysłany: 2009-11-09, 22:22   

[PL]L@ma napisał/a:

A po co Stalin wybijal swoich ??

[PL]L@ma napisał/a:

To samo robil Hitler izolowal "zawszona" rase zydow od razy "panów" aryjczykow. w.Hitlera

[PL]L@ma napisał/a:
Gdzie tu logika, żeby pakować ludzi do trumien, skoro wystarczy ciachnąć bronią biologiczną i zostawić ich do wymarcia...nie ma po co izolowac ich od otoczenia :P

Okkkk ale wytlumacz mi dlaczego tylko USA zakupilo takie trumny dla swoich obywateli ??

[PL]L@ma napisał/a:
dAb napisał/a:

I co w związku z tym?

Nie pasztet ...
Juz pisalem Hitler uzywal takch samych pociagow do transportu wiezniow do obozow koncntracyjnych.

[PL]L@ma napisał/a:
Będzie jechał z europy do USA, więc zapewne też będzie służył do tym razem nie masowego, a szybkiego przewozu ludzi...do obozów oczywiście...co nie?

Bzdury takiego pzreciarzenia rzedu bodajze 8 machow nie wytrzymali by nawet piloci mysliwcow !! Prosze nie zmyslaj :)

Gracz : Maxior 

Zaproszone osoby: 18
Nr Użytkownika: 26
Ustrzelił 56 fragów
 Post numer: #14  Wysłany: 2009-11-09, 23:32   

dab straszysz mnie

Gracz : [PL]L@ma 

Nr Użytkownika: 1706
 Post numer: #15  Wysłany: 2009-11-10, 14:23   

dAb napisał/a:
[PL]L@ma napisał/a:

A po co Stalin wybijal swoich ??

Sorry ale nie jestem w stanie zobaczyć związku pomiędzy Stalinem a rządem USA...
A jak nie wiesz dlaczego wybijał swoich, to zajmij się trochę historią a nie szukaniem tych bzdur w necie...

dAb napisał/a:
[PL]L@ma napisał/a:

To samo robil Hitler izolowal "zawszona" rase zydow od razy "panów" aryjczykow. w.Hitlera

Porównanie złe i totalnie nieadekwatne do mojej odpowiedzi, w przypadku USA nie za bardzo możemy mówić, o powodach ideologicznych tak jak w przypadku Hitlera, chociaż nie jest dla mnie do końca pewne, czy powody te były tak całkowicie ideologiczne...aczkolwiek stworzenie takich obozów w przypadku USA jest dla mnie całkowicie logiczne i uzasadnione.

dAb napisał/a:
[PL]L@ma napisał/a:

Okkkk ale wytlumacz mi dlaczego tylko USA zakupilo takie trumny dla swoich obywateli ??

Oczywiście, wystarczyłoby, żebyś na chwile spojrzał na moją wypowiedź obiektywnie...ale wytłumaczę.
1. A dlaczego miałoby wydawać kasę ze swych podatków na obywateli innych krajów?
2. Tak właśnie się działa, w wypadku wybychu epidemii jakiejś zabójczej choroby w jakimś mieście usa Centrum Zwalczania i Zapobiegania Chorób zabiera się za swóją robotę, izolując zainfekowany obszar, a całkowicie logicznym i usprawiedliwionym w tej chwili działaniem będzie chowanie zwłok swoich obywateli do trumien, żeby nie panoszyły się po ulicach, kiedy nie ma ich kto pochować...i w ten sposób rozprzestrzeniają zarazę czy coś.

dAb napisał/a:
[PL]L@ma napisał/a:
dAb napisał/a:

I co w związku z tym?

Nie pasztet ...
Juz pisalem Hitler uzywal takch samych pociagow do transportu wiezniow do obozow koncentracyjnych.

No i co z tego że używał?? A mamy Hitlera u władzy na terenie USA?
Pozatym czemu by nie używać takich pociągów? Jest gdzieś zapis w konstytucji USA?
Czy to że ktoś używał soli do słodzenia, oznacza, że takie postępowanie jest popularne i jak jest taki pociąg, to zawsze służy do transportu skatowanych ludzi?

dAb napisał/a:
[PL]L@ma napisał/a:

Bzdury takiego pzreciarzenia rzedu bodajze 8 machow nie wytrzymali by nawet piloci mysliwcow !! Prosze nie zmyslaj :)

Sprawa 1.
Mach to jednostka miary oznaczająca stosunek prędkości obiektu doprędkości dźwięku w ośrodku, a nie jednostka miary przeciążenia...
Po drugie, pociąg będzie się poruszał w próżniowym tunelu, więc nie można tam powiedzieć o prędkości Macha, bo dźwięk nie rozchodzi się w próżni :lol:
Po trzecie, czy lecąc ze stałą prędkością 600000 km/h doznawalibyśmy jakiegokolwiek przeciążenia? Przeciążenie to siła wypadkowa działająca na twoje ciało :roll:
A więc przeciążeń doznawalibyśmy tylko w momencie startu i zatrzymania, a to da się kontrolować i opanować.

A taka ciekawostka: największe przeciążenie przeżyte przez człowieka wynosi coś koło 180 g z tego co pamiętam.
Chyba zresztą na wikipedi gdzieś to widziałem.

Odnośnie całości:
Czekam na Twoje argumenty dAb...

dAb napisał/a:
Lama nie wierzycie w to ja tak i to już jest wasz problem nie moj :)

Ależ to wcale nie jest dla mnie żaden problem...

Aha a co do efektu cieplarnianego, to moja opinia jest taka:
Człowiek wcale go nie wywołał, po prostu inwestycja w technologie "ekologiczne" jest bardzo na kasie ;)
A rozdmuchwanie tegoż efektu zwiększa właśnie przepływ kasy ;)

Gość - Poczuj Lamming Style ^^
[PL]L@ma™

PS. Bijcie masterczułki!
>>Banan wszyscy xD<<
Ostatnio zmieniony przez [PL]L@ma 2009-11-10, 14:29, w całości zmieniany 2 razy  

Reklama
Zareklamuj się w FPSproject.com

Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem
Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !

Przejdz do dzialu Kontakt i postaraj sie z nami tworzyc portal.

Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651

10 podobnych tematów na FPSproject.com
najwazniejsze wartosci zyciowe dla ciebie odp
siemano czesc elo witam dziendobry || SH || HS
Strasznie tego nie lubie !!
Twórcy sewera Diablo2 prosze was powiekszcie liczbe slotów
Macie tutaj ss jak chcecie to banujcie mnie cały czas
HELP !!! nie moge wchodzić na serwery!!!
2 klawisze na klawiaturze nie chca jednoczesnei dzialac :/
tak się bawimy na zombi modzie dołącz i ty !!"D
zapraszam do wzięcia udziału w lidze PESP
MultiBinary - Serwer obsługujący protokól 47 i 48 na raz !!

Zanim Napiszesz
Zapoznaj się koniecznie z REGULAMINEM FORUM/STRONY
Używaj opcji SZUKAJ
Odpowiedz do tematu