Post numer: #1Wysłany: 2009-02-03, 16:58 mini turniej Fpscs
Dzisiaj o godzinie.. między 14, a 15 odbył się turniej między dwiema drużynami Fps'u
Spotkanie zorganizował grzmotek znany też jako Tępa strzała, TOMOYA, me, like a prO..
I drużyna
TOMOYA
Fearo
Maxi King
Amigo
II drużyna
Kill
Rosi
dab
Bez Nicku
Graliśmy do 12 rund, mapę de_dust2
I skład : II skład
7-5
5-7
REMIS
Nie było zbyt wiele emocjonujących akcji ( Kill dostał ode mnie z noża xD ; raz pojechałem 3 z m4 fullauto ^^), ale grało się bardzo miło.
Na zawsze z tym mixem pozostanie powiązany fakt, że po raz pierwszy usłyszeliśmy głos Maxi Kinga (a przynajmniej ja)..
Zostałby on zorganizowany dziś i jutro. Dzis jeden lub dwa mecze i reszta jutro od godzin południowych. Aby wziąć udział w turnieju należy posiadać konto Steam CS 1.6. Kontaktujecie się ze sobą ustalając składy drużyn 5cio osobowych
Liderzy drużyn piszą w tym poście skład drużyny, oraz jakiś tag ( np. MYM | KiLL )
Gramy po dwie rundy, na dwóch mapach typu de_, cs_ awp.
Zastanawiać się szybko, jak coś startujemy dziś o 20 !
Pierwszy mecz zagramy o 20:30! Drugi, jeśli będą chętni o 22:30 !
Po konsultacji z grzmotkiem i kszyhem, nasza drużyna to:
grzmotek
[A]migo
Bez NickU
Maxi King all right
KiLL
Fearo - zrezygnował
Ostatnio zmieniony przez *skill_off 2009-02-03, 18:49, w całości zmieniany 3 razy
ja nie wiem czy dzisiaj zagram..
mieszkaniec mojego mieszkania (pozdrowienia dla taty) intensywnie pożera zasoby internetu.. xD
h2o.. z tobą już grałem ;]
miałem lepsze staty ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum