Post numer: #1Wysłany: 2009-12-20, 15:42 Merry Christmas
Jako że zbliżają się święta i nowy rok chciał bym wszystkim złożyc najserdeczniejsze życzenia, dużo zdrowia , szczęścia , pomyślności aby każda laska wskakiwała wam do łóżka :D aby tatuś nie przebierał się za świętego mikołaja , żeby kolejny rok był lepszy od tego i dużo skilla :D życzy FaN ( jeszcze niedawno Evo )
Merry Christmas Everybody ! :)
Temat poświęcony do składania życzeń świątecznych ZAPRASZAM! :)
Wszystkiego najlepszego hajty, życzę wam dużo szczęścia, radości, zdrowia (abyście nie zachorowali na świńską grypę), oczywiście kasy na podstawowe potrzeby jak i imprezy xD a tym co mają dziewczyny jeszcze więcej kasy :p no i wytrwałości. Tym co nie mają u swojego boku tej drugiej połówki życzę żebyście wreszcie ją znaleźli bo w sumie dziewczyna to nie tylko wydatki... Na koniec dużo imprez, alkoholu, brak kaca, udanego sylwestra (nie przed telewizorem czy kompem) i żebyście go pamiętali i wytrzymali do 24 !
hej hej chu** :D
Oby te święta nie skończyły się na "K****a jaki fart !!!!"
Oby te święta sprawiły, że na diablo skoczy Ci lvl
Oby te święta sprawiły, że wirusy Ci z kompa znikną
Oby w te święta komp w ogóle był wyłączony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum