o wiele lepszy serwis:
www.podbij.pl
Wedlug mnie genialna strona. Tworcy musieli miec chyba leb na karku aby wpasc na cos takiego ;)
Konsola xbox 360 za jedyna zlotowke.
Lot balonem 55gr
Laptop 13zl
; ddd
Fakt- potepiam hazard i zdzieranie z ludzi kasy, ale wedlug mnie to mi sie akurat podoba i zaluje, ze to nie ja wpadlem na zalozenie takiej strony ;] Jaka to musi byc radosc jak uda ci sie cos kupic za pare groszy warte kilka/kilkanascie tysiecy
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2009-03-11, 22:35, w całości zmieniany 1 raz
dobra strona krystyna nawet nie wiedzialem ze cos takiego jest, wlasnie widze jak kolesie licytuja laptopa narazie za 261,61 zł xD
oni beda sie chyba do rana licytowac xD bo caly czas sie przebijaja a zaden nie moze od kompa odejsc bo zostaja sec do konca xD
automat licytuje za nich -.- i wlasnie tu jest pies pogrzebany bo to o wiele zwieksza szanse na to, ze ktos cie przelicytuje. Dlatego o wiele lepiej brac udzial w aukcjach gdzie jest wylaczony automat.
ten moj link to nie jest naciaganie tylko poprostu jak sie wysle smsa to dostajesz swoje konto i swoj link i jak pare osob zagra z twojego linku to przelewaja ci 100 zl na konto ( kumplowi z klasy tak wyslawi w pierwszy dzien ) :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum