Nr Użytkownika: 3416 Wiek: 24 Dołączył: 12 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 195 Ustrzelił 1 fragów Skąd: jestem?
Post numer: #1Wysłany: 2009-10-07, 15:32 Kłopot z CS
A więc ... dzisiaj po południu chcąc włączyć CS'a pokazał mi się komunikat że mam TROJANA ;o
usunąłem wirusa po czym spróbowałem ponownie włączyć grę .
wyskoczyło mi że jest błąd bo nie posiadam pliku hl.exe....
ściągnąłem nowego cs'a ze strony FPS ale pokazuje mi po zainstalowaniu że jest nie prawidłowa aplikacja dla systemu i ponownie hl.exe....
wie ktoś o co tutaj chodzi bo nie mogę wejść w csa i grać ;/
proszę o pomoc z góry dziękuje
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Możliwe, że przeniósł Ci się hl.exe lub system go nie widzi. .
jeśli pokazuje Ci się okienko w którym możesz wyszukiwać pliki które system nie może znaleźć to wyszukaj ścieżkę do tego pliku.
Jak już chodzi o usuwanie cs'a, zapewne odinstalowałeś go z instalki, dobrze ale jeszcze usuń folder Valve w którym zostało kilka folderów i potem instalujesz na nowo cs'a :)
Przeczyść sobie rejestr CClenerem i napisz czy Ci śmiga cs.
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
ja zawsze usuwam doszczetnie :P
usunalem valve tez od razu bo nie moglem wejsc w csa a jak probowalem wyskakiwal Trojan....
nie moge zainstalowac i pier*** to od jutra gram na steam :)
ale dziekuje .
Mozna zamknac temat w razie pytan do steama bede pisal na PW .
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
POMOGŁEM?? DAJ PLUSIK : )
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum