Nr Użytkownika: 46 Wiek: 21 Dołączyła: 26 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 134 Ustrzelił 1 fragów Skąd: z tamtond
Post numer: #1Wysłany: 2007-12-17, 23:25 Hiterzy na TAU ;)
Zauważyłem (chyba wszyscy zauważyli w tym temacie z prezentami:/) ze pewne osoby zauważyły u mnie dziwne przejawy tzw. CZITÓW a wiecie dlaczego tak zaczełem grac ? w znaczącym stopniu wpływ na to miały niedawne praktyki i porady u [(??)(zgadnijcie:F)] ...
to ze wiekszosc TAU uwaza ze Hex to cheat , a tak naprawde on jest yy Dobry(w tą grę?) O_o ... nie ma co owijac w bawełne Hex jest najlepszy na serwerze i prawda mam sie od kogo i czego uczyć :P
Po co sie tlumaczysz? Nie wiesz, ze winny sie tlumaczy? Poza tym who cares ze cie uczy hex grac? ;< mojego bratanca ciotki od strony stryja mamy corki wnuka kolezanki moze uczyc nawet sam neo z pgs'u. A nie zdobecie tytulu "LOW" grajac pare miesiecy
Hex najlepszy gracz tau? pff przeciez to dziecko FFA grajace tylko raszami. Widzialem o niebo lepszych graczy na tym serverze (nie mowie tutaj o sobie)
Abdall ciekawe jest to o czym mówisz^^ tak sie składa że gadałem wczoraj z hexem(coś ci nie wyszło to)
I tak jak mówiłem wcześniej ty liczysz swój skill ze znajomością dobrych graczy
takich jak h2o i hex a nie jak grasz cziterze (nie zaprzeczaj no.ichi hex jest dobrym graczem nie jakims pierwszym lepszym dzieckiem ffa, i jak narazie czitów mu nikt nie udowodnił więc można snuć tylko przypuszczenia które są albo błędne albo prawdziwe)
po pierwsze - no.Ichi racje ma - winny się tłumaczy.
po drugie - kogo to wszystko obchodzi do diaska !?
po trzecie - nikogo tutaj do hex'a nie przekonasz tak czy siak...
i po czwarte - Twój szanowny hex na serwerze najlepszy niestety nie jest... i nic co mówisz tego nie zmieni...
a więc, nie mam fioletowego pojęcia po kiego grzyba w ogóle założyłeś ten wątek.
a ja dodam od siebie troszke cukru :]
zauwazcie jedno , dlaczego fuyeron nagrywasz hex'a nonstop ?
no.ichi hex nie jest zadnym dzieckiem FFA , chyba mylisz go ze soba
fayrant , moze i masz racje , wiec powiem Ci w tajemnicy (hex jest moim bratem ) <-really
i wiem jak on pyka w ta gre , to niewiarygodne , ze trafia tam gdzie chce trafic , ale to chyba przez to , ze tak dlugo gra.
hex to moj brat ( niestety ) :(
aha hex cos wspominal o banie , chyba mi tego nie zrobicie :(
moja fotka http://www.fotka.pl/profil/xxxbasiunia1516xxx/
Pozdronka Chlopaki :*
Coż, hex jest moze jednym z najlepszych na tau, ale bez przesady, co z tego ze ma skilla jak ma taki zryty charakter:D (nie chce tu wyzywac i obrazac, ale jakby tak nie bylo to by gral fair play i nie mial obsesji na punkcie tau)
Mam jedna uwage do noIchiego: bardzo nie milo komentujesz wiekszosc wypowiedzi na tym forum,
chyba przez to ze czujesz sie lepszy od innych
??
jak to sie mowi;:D:D:D wyzej sra niz dupe ma:D:D::D (przepraszam za slownictwo ale przeciez tresci przysłow sie nie zmiania:D)
ps. na filmiki zauwazylem ze w cs jest krew:D:D u mnie tej krwi jest tyle co z komara:D
Co mam zmienic zeby bylo jej wiecej??
* hex *
KM dla mnie to lou jestes , sam o tym wiesz .
powiedz mi dlaczego jestem najlepszy ??
dlaczego jak wchodze na serwer to zawsze mam 4x , 5x wiecej statow od innych
nie jestem dzieciakiem FFA bo codziennie gram mixy ,tp , cw , fw .
mam tyle klanow co ty nigdy nie zdobedziesz
na ostatnie JESTEM NAJLEPSZY ||||
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum