Post numer: #1Wysłany: 2008-01-08, 21:31 Głosowanie na najlepszego gracza
Skoro admini wymigują się od typowania adminów, to niech się wysilą jako typy na graczy. Warunki te same co w typach na admina(zwykli gracze też pisać)
1.Abdalla - te ograniecie
2.Tracer - ta umiejetnosc wyrazanie sie w sposób kulturalny o rodzicach innych graczy
3.Adrix - n/c bił sie o 2 lokate z trakerem ale niestety jako ze jest ******* jest na 3 miejscu
4.Kosi - eco kosiii
5.h2o - xD
Typy Specjalne: axcel&fueryon - moge dołączyć sie do waszej prywatnej wojny na parówki ??
____________________ Ranga: TAU-player
Ostatnio zmieniony przez Ab~ 2008-01-08, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Powiem tyle ze my sie mamy wieeeeeeeeeeeeeeeeeeele gorzej bo adminow jest niewielu a graczy dziesiatki:p jakbym mial wymieniac i klasyfikowac ich na jakichs pozycjach to by sie inni poobrazac mogli;p
1- Hitler (ten kto to jest wie że to on;p) - byl moment ze go sporo nie widziałem ani na tau 1 ani na 2 ale powrocil na "moj" serwer i sobie zawsze gramy razem:] Jeden z 1 ziomów z którymi sie zbratalem na serwie
1- Kosi - najmarudniejszy koleś:D i najlepszy śpiewak na serwie chociaż dzisiaj wszedł koleś co poważnie ci zagrażał na tym stanowisku:D Malak wie ocb:p jak już to napisał o mnie Bratnia dusza;] pierwszy kumpel z serwa
1- lala - moja "mama";p
1- M_T - wpadam do twojego miasta na studia wiec szukaj mi mieszkania jakiegos:D
1- Tu was zaskoczę - Abdalla ;p miły kolo i w ogóle:D - Lubie go mimo wszystko ziomek jest ok dla mnie fajnie sie z nim gada;]
W numerowaniu sie pomyliłem nie chciałem nikogo klasyfikować niżej lub wyżej;] moja ulubiona 5 graczy z tau^^ jechałem alfabetycznie
PozdrO;]
#edit - poprawki naniosłem;p
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2008-01-09, 22:46, w całości zmieniany 2 razy
No na 1 bym wymienił Malaka i Stalina ale skoro byli już na Adminach to se daruje ^^, a więc:
1. Lala - za to że to jedyna normalna dziewczyna na servie ^^ i ma mikrofon ^^
2. M_T - bo zawsze jak z nim gram to są jakieś jaja xD
3. Kosi - niby za dużo gada ;] ale nieraz jak już cos walnie to z tydzień mam beke z niego xD
4. Adanos - za to że dostąpiłem zaszczytu grania z nim w counter-strike, przez to mój skill idzie bardzo gwałtownie w górę xD i obiecał nauczyć mnie grać tak na serio xD
5. Abdall - mimo wszystko mi się z nim fajnie gralo i gadało, a Wy sobie mówcie co chcecie ^^
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum