ja miałem iść do kumpla, ale zawalił sprawę. Zaprosił około 15 osób zebrał pieniądze, a dopiero potem rodziców zapytał czy może robić imprezę. Rodzice się jednak nie zgodzili i psikus. Pewnie będę w domy zamulał.
ja gdzies zasne pewnie, niewiem gdzie.. ide z kuzynem i jego kumplami, tego tez niewiem gdzie ;d, HA i mam zadarmo ; d, wiecie pikolo i te sparawy + wino marki wino rocznik bieżący ew. wino marki POISON lub MEGA PIFKKO TESCO !. <joke>
A ja się ubiorę ciepło wyjdę na balkon przed 24 i będę popijał piwko lecha i wódeczkę 0.5 sobieskiego lub luksusowej już leżął w domu więc nie będzie problemu.
Nie no chyba źle to odebrałeś :)
Zdanie o Ewie mam bardzo dobre. Co do kwestii jej przychylności do imprez i stosunku raczej by nie miała żadnych pretensji, takie moje zdanie nie wygląda na taką co by bratu krzywdę robiła, a sama abstynentką tez nie jest :P
Ja idę do swojej dziewuchy na łupu cupu xD ale chyba się nie nawalę tak jak w tamtym roku bo mi powiedziała że to jest bez sensu żebym później nic nie pamiętał xD
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum