Dzis garcz frezer , napisal mi na gg cos na ksztalt podania o admina. Oto tersc tej wiadomosci.
Mam rodziców (Andrzej i Dorota), dwóch braci Artura i Konrada,jestem z Wawy. Chodzę na różne sportowe zajęcia. Lubie bardzo fasolke po bretońsku!!! Nie dawno miałem urodziny (oczekuje na życzenia;p).lubie pic coca cole. mam 155 wzrostu i 36kg;d. Lubie bardzo lato,wycieczki rowerowe i ognicha;d,grile.
Mnie prosił o gg i mu podałem:
3482947503129842045045074304847404449752983457101237342984306 ^^
Koleś twierdził, że je nawet zapisał - szkoda, że nie wiedział co to konsola...
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-08-01, 19:41, w całości zmieniany 1 raz
No koleś wali często śmieszne żuty, ale każdy kiedyś był dzieckiem - "Nie pamięta wół jak cielęciem był"...
Chociaż to co napisał do Ziela na gg to głupota - kiedyś jednego chłopaka na necie posądzali o pedofilstwo, gdyż jakieś dziecko szukało sobie kolegów "10 lat starszych" w katalogu publicznym GaduGadu - więc panowie uważajcie, bo koleś może mieć dzianych rodziców i będziecie mieli kłopoty ;D
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum