Post numer: #1Wysłany: 2007-12-31, 21:14 [FILM]uneXpected eNemy
Witam.
Właśnie skończyłem swój ostatni projekt i chciałem się nim z Wami podzielić. Nie jest to super film, ale coś Wam się może spodoba. Mile widziane komentarze.
Małe info:
wykonanie filmu 9/10 tylko dlatego ze niektóre efekty (konkretnie to dwa chyba) za szybkie i zamiest pokazać i przybliżyć, to trochę psują i rozmazują...
poza tym, miodzio. :)
akcje fajne, ale nie podejmuje się oceny bo sie nie znam i zaraz mnie ktoś zjedzie ;P mi sie podoba
a cały film, bardzo pozytywny. Super. mi się bardzo podobał.
Nie rozumiem? I tak każdy wie, że patrzyłem na film Adrix'a, z resztą na tamtym forum był i większość zapewne od razu z nim skojarzyła. A gdzie można takie fragi znaleźć? Hahaha, nie ośmieszaj mnie. ; ) Żadna akcja nie jest z normalnego serwera, czyt. ffa. ; )
Na filmiki nie dajesz akcji z ffa, tylko same cw/mix/gather. ; )
nie no wiesz
paczeK
myslalem ze taki zdolny facet jak ty
potrafi sam wymyslec jakis fajny pomysł na film
znaczy wszyscy zauwazyli ze film adrixa jest o wiele slabczy od twojego
akcje tez byly o niebo lepsze
myslalem jednak ze sam wymysliles oprawe graficzna
jak by kots obejrzal te dwa filmy powiedzial by ze to jedna osoba je robiła
ale i tak respect za filmik, poniewaz byl to jeden z lepszych jakie widziałem, oczywiscie amatorskich filmow a nie montowanych na zamowienie, chociaz niektore filmy pgs z turniejow montowane przez "super, hiper, nadluzkich designerow, informatykow:D" sa o milion razy gorsze od twojego:D wiem, jest to twoj pierwszy film, zycze Ci jak najlepszych pomysłow, i dobrych akcji:D
ps, moze wysłal bym Ci pare moich demek i zmontowal bys cos takiego:D:D:D joke:p
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum