To ma być Pro BH?? zrób coś takiego bez auto bh na serwerze... nie ma czym tutaj sie chwalić bo takie coś każdy potrafi, wystarczy trochę poćwiczyć. Jeśli chodzi o filmik to tez masakra, efekty nie pasują w ogóle, lepiej już było by bez żadnych efektów. Ogólnie ciężko się oglądało bo miałem wrażenie jak byś grał na ~10fps, a na deathrun_dust200 to już w ogóle pokaz slajdów. Plus jeszcze to ze trochę mało pokazałeś, trzeba było wkleić więcej tych ciekawszych momentów. Jako ze ty filmiku nie kleiłeś tylko kolega to dla ciebie 7/10 bo nie potrafię aż tak dobrze skakać :D (mało grałem na dr) a dla kolegi 2/10 za ten montaż :(
Nic takiego a ten filmik z dr_dust200 nie jest żadnym wyczynem bo to jest proste na jednym bhop przelecieć mapę.
Ten bhop na darkside i projectors też nic wyjątkowego pół serwera tak umie.
Tak to strasznie zmontowane że 1/10
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
1. Jesli chodzi o normalne BH, to wiadmo, ze czegos takiego sie nie osiagne skaczac na scroolu. Umiałem normalne BH nim zacząłem grac na DR.
2. Kazdy tu mowi, ze potrafi lepiej itp. itd., to dlaczego na starym DR żaden nie potrafił mi kroku dotrzymać ?
3. Póki nie osiagniecie takich czasow przejsc mapy pro2, temple itp. bez rozpedzania na respie co ja, to nie mow, ze to jest proste, bo nie wystarczy tylok trzymac spacji i klikac A/D, bo wiesz, wazniejsza jest technika i wyczucie.
3. grzes_j puki nie osiagniesz takich czasow przejsc mapy pro2, temple itp. bez rozpedzania na respie co ja, to nie mow, ze to jest proste, bo nie wystarczy tylok trzymac spacji i klikac A/D, bo wiesz, wazniejsza jest technika i wyczucie.
hej ja się dopiero uczę BH i wcale tak nie napisałem
ja napisałem że zła jakość i oczy bolą
Cytat:
oczy bola;/
popraw jakość
____________________ --------------------------
Gość czy wiesz że?
Już osób stwierdziło że jestem PRO, ale to nie koniec!!!
-----------
DARMOWE MP3!!!
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum