Co moge powiedziec? arigatou.
Przez caly ten czas sadzilem, ze klamka zapadla, a tutaj takie mile zaskoczenie, Zdziwiony jestem, ze udalo mi sie cos osiagnac w tak krotkim czasie, bo przeciez zaledwie po 2 dniu grania na serverze zlozylem prosbe o Admina (glupi ja, myslalem, ze server ma zaledwie kilka dni ;S i ze w ten sposob powinnienem miec jakies szanse z rywalami ubiegajacymi sie o stolek), dopiero pozniej kiedy zrozumialem to wszystko, dotarlo do mnie ze mam jednak nikle szanse, ale jednak. Niby to admin testowy tzw. Junior ograniczony do kilku flag, ale i tak i tak jeszcze raz dziekuje wszystkim. Najbardziej tym ktorzy oddali na mnie ten glos.
Mam nadzieje, ze teraz zrobicie jakas porzadna reklame servera zebym mogl sie jakos wykazac :)
Mam nadzieje, ze teraz zrobicie jakas porzadna reklame servera zebym mogl sie jakos wykazac :)
Kolego to ty masz sie jak najwięcej starac o reklame serva FFa2 ale bez obaw jak reklamuje
2 serv
No no admini FFA2 życzę powodzenia i nie podpadnijcie Anr pozdro
Patrząc na pochodzenie adminów z ffa1 duża większość jest z Białej Podlaskiej...Czyżby przypadek ???
Dzięki wszystkim @ za głosy na mnie i postaram się nie zmarnować szansy
PozdrO for aLL
Fakt faktem i bez oszukiwania osoby z Białej to moi kumple na których zawsze mogę polegać, ogarnięci w sprawach CSa i adminowania. Zasługują na to stanowiska bez najmniejszego zastanowienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum