Zaproszone osoby: 10 Nr Użytkownika: 9 Wiek: 23 Dołączył: 24 Paź 2007 Posty: 1824 Ustrzelił 3 fragów Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-05, 10:47 Demo najwiekszego skillora
Duzo osob nie kojazy najbardziej kontrowersyjnej postaci serwerow TAU/Fpsproject czyli pana FATAL SKILL'a aka hexa.
Znalazlem demko ktore znalazlo sie na BL w zwiazku o oskarzeniem o aim bota na steamie.
Jak ktos chce moze sobie looknac:
Dobrze znam ten styl gry, szkoda ze nie mam dem z przed 2 lat z serwerow TAU bo bylo by co podziwiac. Ten chlopak mial duzego skilla i duzego farta. Ale niestety byl zbanowany na wszystkich najwiekszych serwerach w polsce za tego typu akcje. Mam sentyment do niego i pogralbym z nim jeszcze kiedys :)
szlo z nim normalnie pogadac dopiero jak mu ktos zaczal jechac to nie pozostawal dluznym xD
a ze sie nie lubial praktycznie z nikim to byla to codziennosc;d
Obejrzałem demko. 3 sekundy demka odrazu widać - skypciarz jak ta lala :]
Spotykałem takich hajtów, i powiem że rękę i oko celne mieli, tak jak on. Jednak ma poskrobane w cfg sporo, pamiętam ktoś nawet linkiem zarzucał jak na boardzie mówili o skryptach ;] Jakaś stronka była na której opisali w PYTE tego wszystkiego.
Najłatwiej poznać takiego skrypta po zabawach, sam wiem z doświadczenia że jak się coś wklepuje w cfg. to nie może się marnować.
Moim zdaniem, bez cfg byłby równy a może gorszy z Nami ;] Brawissimo
Siema ...
ostatnio se gralem na strzelnicy wroclaw . nie powiem mialem forme ;d
staty jak zwykle 30:6
hex napisał/a:
piechu to bot :d
a co do mojego skill'a
to nie ma dnia ze niewejde na ffa i np ogarniam , to juz widze spekty , wyzywanie od fartow , haxow ,
nie raz demka na forach
SMIECH mam z tych ludzi
hahahahha :D
ułzy mi sie w oczach kreca jak czytam tamto stare forum ;D
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-05-05, 18:39, w całości zmieniany 3 razy
Jak zaczynałem grać na TAU to tyle czekałem żeby Hex przyszedł żeby popatrzyć jak on gra:P.
Nie zapomnę nigdy jak na dust2 był w ct i co rundę nas raszował i respie wszystkich wybijał.
To były czasy, to było jeszcze za czasów tego starego dobrego TAU.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum