Post numer: #1Wysłany: 2007-12-12, 21:46 Czy Shooter nie zrobil sie pyskaty?
heheh shooter zrobil sie ostatnio nie mily dla otoczenia ^^ i woogole mu cos odbija hehe prosze o wypowiedz :) oczywiscie na temat shootera na moj tez mozecie :)
Hmmm
Ja osobiście uważam że nasz kolega sie otworzył
poprostu mowi to co mu na sercu lezy
i SLUSZNIE
nie ma co lizac sie do playerow i adminow
ja tez z checia bym sie ,, wykrzyczal" ale tak na zywo nie przez cs czy forum:D
albo wrzucając pake za skrzynki na clanmill lub flashe na respie :P
PS: mam pytanie :
CZY DLA KAŻDEGO GRACZA ZOSTANIE STWORZONY OSOBNY WĄTEK ??
np. Czy M4rian nie zrobił sie ostatnio romantyczny ? lub
Czy Kinio zrobił kupe podczas kampy na kabulu ?
:F
DODAJE : pake wywalał także Kosi O_o
____________________ Ranga: TAU-player
Ostatnio zmieniony przez Ab~ 2007-12-14, 15:01, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli chodzi o Shooter'a to jedno słowo - żal. Człowiek nie panuje nad sobą pluje się do każdego no i do mnie oczywiście najwięcej.... nie wiem o co mu chodzi?
Wiem jedno. Obrażać ani mnie ani mojej rodziny nie będzie jeszcze raz coś będzie gadał to zapewniam, że pojawią się tu liczne screeny z wyzwiskami do mnie, a to chyba może zakończyć się w jeden sposób.
Post numer: #5Wysłany: 2007-12-14, 14:13 Re: Czy Shooter nie zrobil sie pyskaty?
EJ ANR BEDE PRZESTRZEGAL REGULAMINU NIE BANUJ MI TEGO KONTA TAMTO USUNE!! PROSZE!!
M_T napisał/a:
heheh shooter zrobil sie ostatnio nie mily dla otoczenia ^^ i woogole mu cos odbija hehe prosze o wypowiedz :) oczywiscie na temat shootera na moj tez mozecie :)
hmmm M_T zaczne od tego ze zalozyles ten temat z mysla o tym ze masz cieplo w majtkach a dlaczego proste ffa2 i demo ktore nagralem na mapie train przeszedlem na specta z nickiem Arni zeby nikt mnie nie poznal bo MT wydawal sie podejrzany i to nie tylko mi wiec zaczalen nagrywac jego gre i nie trzeba bylo dlugo czekac na efekty jego WH juz w 1 czy 2 akcji zabil koleisa przez sciane z konca mapy w glowe 1-2 nabojami no totalne brechy mialem ale ok nagrywam dalej 3-4 rundy pozniej znowu fantastyczna akcja jego "skilla" szedl na train z respa TT idac zatrzymal sie i celowal w przez skrzynie mysle co robi? celuje w krzynie ale celownik przesuwa w lewo delikatnie przezlaczam ludzi patrze a tam TT sie skrada mysle jezus marjaa jaki typ admin z wh on i po chwili TT wyszedl a MT go zjechal nagrywam demo dalej ale juz MT udawal wielkiego n00ba a dlaczego krzychu wpadl na ffa2 i byl na specie wiec MT sie lekko przestraszyl i gral jak bot zmienilem nick na SHooter i oswiadczylem MT ze nagralem demo ...MOWIEC CI MASZ WIELKI OLBRZYMI WRECZ FART OD # DNI FORMATUJE KOMPA BO WWALIL MI SIE OKROPNY WIRUS KTOREGO MAM DO TERAZ, i masz fart demo przepadlo tak samo jak demo z czitami innego typa dla pepe(juz ci mowilem sorrka) tyle na twoj temat pilnuj sie !
tej twojej akcji sie nie da opisac slowami ale WH bylo widac szkoda dema ...
Abdalla napisał/a:
albo wrzucając pake za skrzynki na clanmill lub flashe na respie :P
hmmmm paka na respie hahhahaah dodaj ze pake wywalal takze kosi i byl fajna zabawa bo i tak TT bilo CT w 1m bez paki (FFA)
fleshe na respie? hmmm dust? dobre tylko przyznaj sie ze rzucales takze ty Lock kosi i cale TT wiec nie tylko ja....fleshe na innych mapkach 1 na cala mape moze jak jestem za bogaty ale wolicie chyba dostac fleshe ode mnie na respie niz nie chccacy wczasie strzelania..ja od was tez wolal bym dostac flesha na respie niz wtedy gdy staram sie kogos zabic
axcel napisał/a:
Jeśli chodzi o Shooter'a to jedno słowo - żal. Człowiek nie panuje nad sobą pluje się do każdego no i do mnie oczywiście najwięcej.... nie wiem o co mu chodzi?
Wiem jedno. Obrażać ani mnie ani mojej rodziny nie będzie jeszcze raz coś będzie gadał to zapewniam, że pojawią się tu liczne screeny z wyzwiskami do mnie, a to chyba może zakończyć się w jeden sposób.
axcel wiesz co? nie obrazam rodzin !!!! taka mam zasade! nie jade po rodzicach! wiec nie klam oficjalnie! a jak dla ciebie slowo BOT NOOB to obraza? wszedlem na serw mowie cos tam ironicznie do ciebie nie czaisz o co chodzi i mowisz do mnie japa? i od tego sie zaczelo tylko ze ja mialem mikrofon ty jak bys mial tez uzywal bys innych swlow bo piszac dostal bys kicka za obraze wiec wiesz....
Czzemu tematu nie zalozyl JAy-z Tracer, inni?
z tracerem bylismy wrogami jechalismy po sobie ale to wszystko byly zarty a teraz zyjemy w zgodzie i spokoju to samo jest z oponkiem jak on powie do mnie ciota noob bot to myslisz ze sikam z placzu w gacie? nie wspominam hexa MT o nim zaloz temat on klnie all na serwie ale ma specjalne przywileje wiec ma looz ale autogag na jego wejscie na serw powinien byc bo on jedzie po rodzninie i po wszystkim co sie da!
heheh mam wh ^^ ale nie bede sie tlumaczyl :) nagraj mi demko jeszcze raz..i ja sie nie musze pilnowac bo gram ja gram i nie uzywam citow. Tak samo mowiles ze jak wszedlem na tau1 gdzie jest sxe.. i tak dobrze mi tam szlo bylem w czolowce :) a zalozylem ten temat dlatego ze sprwiasz ostatnio duzo przykrosci i nie cenzurujesz sie..
MT jestes moim ulubionym adminem na FFA2 chociaż ani razu tam nie grałem :F
i juz sobie moge tylko wyobrazac jaki ty cwaniaczek jestes na FFA2 mistrzu :F
PS: usuncie ten temat bo chlopaki nie musza prac swoich brudów publicznie wymiencie sie numerami GG , telefonów i tam porozmawiajcie bo wprowadzacie tylko nie miłą atmosferę na te forum ....
heheh mam wh ^^ ale nie bede sie tlumaczyl :) nagraj mi demko jeszcze raz..i ja sie nie musze pilnowac bo gram ja gram i nie uzywam citow. Tak samo mowiles ze jak wszedlem na tau1 gdzie jest sxe.. i tak dobrze mi tam szlo bylem w czolowce :) a zalozylem ten temat dlatego ze sprwiasz ostatnio duzo przykrosci i nie cenzurujesz sie..
co ci robilo na tau1? szlo? chyba niach niach do piachu ci szlo czlowieku jedna mape przy farciles a na innej byles 0000000000000000000000000000000 i jak to taki spadek formy na tau2 prodigy staty 34:8 i nastrepne 2 mapy twoje a poniej tau1 staty 4:15? i kolejne mapy na + ze statami nie wychodziles spadek formy dla mnie jest to dziwne?
Prawda jest taka, że każdy z was jest miły na pokaz.
Na forum, albo przy gronie adminów wszyscy jesteście bardzo mili, ułożeni, grzeczni i wychowani staracie się jak możecie i czytacie swoje wypowiedzi z 10 razy zanim wyślecie formularz by nie popełnić jakiegoś głupstwa. Na serwerze jednak jak wyjdą wszyscy admini to się zaczyna wasz taniec słowny.
Można wymienić takich graczy bardzo wielu.
Przykładem był dzień wczorajszy, gdzie grał mój młody chrześniak na FFA2 i słyszałem jak wszyscy dookoła bluzgają, najgorsze jest to, że admini zaczęli reagować dopiero po zwróceniu im uwagi ?
Więc nie ma sensu wytaczanie tematów " czy Pan xxx zachowuje się poprawnie czy nie " bo w gruncie rzeczy, praktycznie każdy z was do aniołków nie należy.
EJ ANR BEDE PRZESTRZEGAL REGULAMINU NIE BANUJ MI TEGO KONTA TAMTO USUNE!! PROSZE!!
Nie no jeblem... Ty usuniesz? LMAO!
Cytat:
MOWIEC CI MASZ WIELKI OLBRZYMI WRECZ FART OD # DNI FORMATUJE KOMPA BO WWALIL MI SIE OKROPNY WIRUS KTOREGO MAM DO TERAZ, i masz fart demo przepadlo tak samo jak demo z czitami innego typa dla pepe(juz ci mowilem sorrka) tyle na twoj temat pilnuj sie !
Nie no straszne, moje tez przepadlo? :< No to muisz nagrac jeszcze raz mojego "aima".
Cytat:
co ci robilo na tau1? szlo? chyba niach niach do piachu ci szlo czlowieku jedna mape przy farciles a na innej byles 0000000000000000000000000000000 i jak to taki spadek formy na tau2 prodigy staty 34:8 i nastrepne 2 mapy twoje a poniej tau1 staty 4:15? i kolejne mapy na + ze statami nie wychodziles spadek formy dla mnie jest to dziwne?
Naprawde jestes zajebi** ziąą jesli patrzysz na staty. Ja rowniez moge miec jednego dnia staty 0:30 a innego 30:0. Jednym Slowem JESTES PRO! Ziąą zostan moim mentorem plz!
#Topic Co sam moge powiedziec na temat Shootera? Juz dawno zaczalem go ingorowac na serverze. Mam dosyc uzerania sie z dziecmi jego pokroju, a jego najezdzanie na mnie i watpliwosci do mojej gry mam za przeproszeniem w D...
hehe... po to zalozylem tem temat zeby sie kazdy wpowiedzial. A shooter nigdy nie mialem statow 4:15 albo cos podobnego :) chyba mnie z kims pomyliles :) ale nie bede sie licytowal na slowa :) Pozdro Ziom :)
Można wymienić takich graczy bardzo wielu.
Przykładem był dzień wczorajszy, gdzie grał mój młody chrześniak na FFA2 i słyszałem jak wszyscy dookoła bluzgają, najgorsze jest to, że admini zaczęli reagować dopiero po zwróceniu im uwagi
tak wlasnie anr byl cziter na ffa2 kazdy to widzial i kazdy pisal mt zobacz jak on gra nagrywaj demo i banuj go ale szanownemu panu i po zwroceniu uwagi niestety nie chcialo sie tego zrobic tylko dal mu kicka no zal!!!!! czy ty nie jestes pomylka na ffa2?
anr ja jak ktos mnie wkurzy to powiem mu cos nawet przy adminie przy sorrandzie czy ktorym kolwiek innym np.malakasie bo nie bede sie chamowal jak jakis mlotek cos o mnie pitoli i mi sie to nie podoba a wtedy albo dostane gaga a ze admini slyszeli cala sytuacje i sa tolerancyjni zwroca uwage tylko bo znaja mnie juz jakis czas i wiedza ze nie klne czy nie wydzieram sie przez ten mikrofon czesto
Cytat:
co ci robilo na tau1? szlo? chyba niach niach do piachu ci szlo czlowieku jedna mape
#Topic Co sam moge powiedziec na temat Shootera? Juz dawno zaczalem go ingorowac na serverze. Mam dosyc uzerania sie z dziecmi jego pokroju, a jego najezdzanie na mnie i watpliwosci do mojej gry mam za przeproszeniem w D...
ty i skill? co ty myslisz ze Zielo zbanowal cie za brzydka twarz? czlowieku ty nie wiesz co mowisz twoj skil ogranicza sie jedynie do strzelania po jajkach jestes N/C i tez totalna pomylka na ffa2 admin cziter zal!
a i jeszcze jedno mozesz miec zly dzien i staty 1:400 ale gdy grasz jak pr0 na jednym serwie super staty i wchodzisz na inny za 10 minut to chyba twoja forma i skill sie nie rozplywa w powietrzu?
Dlaczego cytujesz kogos post a odnosisz sie do mojego?
Cytat:
bo znaja mnie juz jakis czas i wiedza ze nie klne czy nie wydzieram sie przez ten mikrofon czesto
Nie klniesz? Szkoda mi scierac klawiature aby wypisywac tu wszystkie bluzgi jakie kierowales w moja strone.
Cytat:
a i jeszcze jedno mozesz miec zly dzien i staty 1:400 ale gdy grasz jak pr0 na jednym serwie super staty i wchodzisz na inny za 10 minut to chyba twoja forma i skill sie nie rozplywa w powietrzu?
Mam Ci udowodnic i pokazac, ze jest takie cos mozliwe na twojej osobie? Ale co taka stata jak Ty(pchajaca sie zawsze do lepszej druzyny) moze wiedziec na temat balanced team.
To wszystko co mam na Twoj temat do powiedzenia.
kthxbye
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum