Post numer: #1Wysłany: 2008-11-14, 22:48 Coś dla tych co są na bieżąco z komputerami
Dzisiaj zupełnie przypdakiem przeglądając sobie torrenty, ujrzałem najnowszego silent hilla... Tytuł ten standardowo przykuł moją uwage bo jestem biernym fanem tej gry (jestem fanem ale nie gram bo sie boje :P), standardowo więc zacząłem przeglądać screeny. Screeny jednak nie pokazały nic szczególnego więc wpadłem na pomyśł przeczytania komentarzy na temat tej gry. Standardowo dzieci neo przesiadujące tam 25 h na dobe 8 dni w tygodniu zadawały idiotyczne pytania typu "czy ta gra to film?", jednak strasznie zainteresowały mnie komentarze człowieka o nicku: cunning_hop_kennedy . Poczytajcie :D
taaa śmiejcie się, mówie serio... więcej szczegółów nie moge wam zdradzać bo wojna pomiędzy Nvidia a Ati doszła do takiego stopnia że za zbyt długi język mozna zapłacić życiem... kilkakrotnie juz do mnie strzelano...
Wy wszyscy ludzie nie macie pojęcia... ilu musi zginąć abyście mogli sobie spokojnie do sklepu kupić np nowego HD4850... My walczymy dla was... ryzykujemy życie...
kiedy 7 lat temu przebywałem w tajnym więzieniu Nvidii... faszerowali mnie specjalnymi zielonymi pigułkami z logiem nvidia... jak Ati połączyło sie z AMD zorganizowano specjalną ekipe która nas odbiła, żeby usunąć efekt halucynacji owych zielonych pigułem Nvidi, Ati wymyśliło specjalny Chip który mam w mózgu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum