Post numer: #1Wysłany: 2009-08-17, 19:36 Chcesz Ipoda Wii jakąś gre Lub inne nagrody za darmo?
Chcesz Ipoda Wii jakąś gre Lub inne nagrody za darmo ?
Mam 20 zaproszeń na stronkę http://www.lockerz.com/ dzięki której można dostać wspaniałe nagrody za darmo
Myślicie w jaki sposób ? W Bardzo prosty zbieracie punkty które wymieniacie na nagrody codziennie zadawane jest jednio pytanie i wystarczy na nie odpowiedzieć i za to jest 2 pkt
na początku zabawy macie 2 pkt na start za każdą dobrą odpowiedz na pytanie dostaje sie 2 pkt + po 1 zalogowaniu jest gra na której można nabić trochę punktów gra jest tylko raz . Przykładowo iPood to 250 pkt Albo Konsola Wii 250 pkt
Mam 20 zaproszeń na tą stronkę podawajcie tylko emaile na dole w temacie kto 1 ten lepszy zapraszam warto . tylko gmail, na inne skrzynki nie dochodzi...
Ostatnio zmieniony przez wooKie 2009-08-17, 19:37, w całości zmieniany 1 raz
Tak, serwis jest otwarty na większość krajów z europy, m.in. na Polskę. Wysyłka do Polski jest możliwa za dodatkowe 20 punktów. Od 15 Października
Lockerz wreszcie sprecyzowało na czym maja polegać dalsze plany ich rozwoju. Lockerz ma zamiar udostępniać gry, filmy i muzykę, za których zagranie/obejrzenie/odsłuchanie być przyznawane punkty(jednorazowo). Ale to nie wszystko, dla osób pragnących zdobyć więcej pkt będzie przewidziana możliwość kupienia i ściągnięcia danego materiału, do którego dodatkowo dostaniemy pewną ilość punktów
Kilka świeżych informacji od Lockerz:
1. Wszystkie nagrody dostępne w październiku będą w tych samych cenach co te z września.
2. Lockerz ma zamiar powtórzyć wrześniowa dostawę nagród dodając kilka nowych produktów, które jak na razie objęte są tajemnicą.
3. 14 października opublikują na facebooku oraz pewnie także w mailach kolejną listę nagród.
4. W przyszłym tygodniu mają zakończyć się prace nad stworzeniem cennika kosztów wysyłki do reszty świata.
a ja kurcze jestem nie pełnoletni :P
nie uwierzę w to wszystko dopóki nikt z was nie dostanie tej koszulki :D
BTW. To co ta firma z tego ma???? Rozdają nagrody za wchodzenie na ich stronę... Czy za wchodzenie na ich stronę oni dostają jakąś kasę??
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum