Post numer: #1Wys³any: 2012-01-07, 17:32 Brak d¼wiêku
Witojcie
Od ponad roku mam problemy z d¼wiêkiem w komputerze. Swego czasu instalowa³em multum sterowników, które guzik dawa³y. Jednak cztery dni temu postanowi³em si±¶æ do tego i to jako¶ naprawiæ, instalacja sterów do p³yty g³ównej i d¼wiêkówki. Co najciekawsze uda³o mi siê, jednak moja rado¶æ nie trwa³a zbyt d³ugo.
Albowiem pewien osobnik z forum, niejaki Mateusz aka klops, zaproponowa³ mi konto steam, zgodzi³em siê. Po instalacji tego syfu, za³±czy³em kantera, wchodzê na serwer i co? Wuj bombki strzeli³, brak g³osu. Da³em d¼wiêk na maksa, to tylko s³ysza³em jakie¶ charczenie, jak u konaj±cej ¿yrafy.
Komputer mam podpiêty pod TV i czasem dam na s³uchawki, jednak w obu przypadkach nie mam g³osu. Wczoraj zrobi³em format, od nowa da³em stery do karty d¼wiêkowej i p³yty g³ównej i to te¿ nic nie da³o. Kartê mam zintegrowan± z p³yt± g³ówn±. Pisa³em na jakim¶ tam forum komputerowym o tym problemie, to napisali mi ¿ebym stery na nowo da³ i sprawdzi³ czy w biosie nie mam wy³±czonego d¼wiêku. To te¿ nic nie da³o.
hmm.. Moze byc sprobowal Formata zrobic? poczym zainstalowac wszystkie sterowniki? Mozliwe ze te sterowniki ktore masz moga nie dzialac dobrze z twoim systemem albo poprostu karta dzwiekowa ci siada
Formatów to ju¿ zrobi³em 3 i to te¿ nic nie da³o. By³em siê pytaæ kumpla co jest nie tak to pado³, ¿e wej¶cie jack od d¼wiêkówki jest rypniête. Jak jeszcze masz na zbyciu te karty d¼wiêkowe, to pisz pw.
____________________ by 3^k
Ale¶ se podpis zajeba³:D
Reklama Zareklamuj siê w FPSproject.com
Zostañ naszym :
* Partnerem
* Graczem
* U¿ytkownikiem Ma³o ? to zostaw u nas swoja reklamê !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytañ lub chêci nawiazania wspó³pracy pisz : gg: 7892651
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum