Post numer: #1Wysłany: 2008-12-01, 21:30 baj baj maszkaro!
Dzien dobry wszystkich! chcialem sie pozegnac i powiedziec ze nie jestem juz adminem na TAU! wiem ze bedziecie sie cieszyc ze mnie juz nie ma! ale zaistniala taka a nie inna sytuacja ze troche sie wkurzylem i wyfastrygowalem Anarowi co mysle o Administracji TAU! i poszlo! nie mam flag nie zaluje tego i zycze wam gracze duzo zabawy i szczecia i radosci z gry na TAU oraz zycze duzo wytrwalosci dla ciebie ANR i FEUYREONIE gratuluje wyboru administracji! pozdro moze kiedys zawitam na TAU! narka szparka dziady ;p
P.S. JEDREK LICZE NA CIEBIE DASZ RADE I NIE DAJ SIE IM!
BURY CZOPIE TY TEZ SIE NIE DAJ BIC I ZEBYS NIE LATAL JAK PIES NA KAZDE ZAWOŁANIE!POZDRO I POCWICZ
Ostatnio zmieniony przez J Jurek 2008-12-01, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Buaha Zielo sie Tylko pojawił i Już Juras odszedł,szkoda Zielo walił na czitach na tau był aroogancki i podły,niemiły dla innych a jednak ma admina...skadś to znam...;p
//////Sharp
Fatality napisał/a:
Buaha Zielo sie Tylko pojawił i Już Juras odszedł
Skad wiesz, ze to niby przez niego ?
Fatality napisał/a:
Zielo walił na czitach na tau
Masz dowody ?
Fatality napisał/a:
był aroogancki i podły,niemiły dla innych a jednak ma admina...
najjasniej blyszczaca gwiazda serwerow i najlepszy admin odchodzi
moze 3-dniowa zaloa na serwerach ?
P.S. Jurek gratuluje samokrytycyzmu, bo czepiasz sie administracji, a sam dla projektu nie robiles NIC !
Za takie nic nie robienie predzej czy pozniej zostalbys wydalony
najjasniej blyszczaca gwiazda serwerow i najlepszy admin odchodzi
moze 3-dniowa zaloa na serwerach ?
nie wiem jak mam to odebrac jako docinke z twojej strony czy jako chwila w ktorej naprawde ci jest szkoda ze juz mnie nie ma!? nic nie robilem bo ty byles od tego! i reszta cos sie bala Anara! zeby was nie wywalil i byl pewny swojej decyzji co to slusznego wyboru jako admina w waszym przypadku! nigdy cie nie lubialem i nie bede! no sorry ale tak bylo i chyba bedzie!
Ostatnio zmieniony przez J Jurek 2008-12-02, 21:06, w całości zmieniany 1 raz
sry, ale osob ktore nic nie robia (pasozytow) w administracji nam nie potrzeba...
tak samo widze, ze masz dziwne poglady...dla Ciebie osoby, ktore wywiazuja sie z zadan @ to takie, ktore boja sie anr'a
coz kazdy ma prawo do wlasnego zdania
a co do lubienia, to kolegami byc nie musimy, bo jakos szczegolnie mi na tym nie zalezy
?????? ja bylem takim! jak ja bylem adminem to ty sikales na siedzaco jeszcze! a ile jeszcze jest takich pasozytow? nie ma juz?? sami porzadni panowie adminowie! no powiedz sam!
Sharp napisał/a:
dla Ciebie osoby, ktore wywiazuja sie z zadan @ to takie, ktore boja sie anr'a
postawiles sie kiedys jemu?? nie bo srasz w pory! i biegasz jak smrud po gaciach! moze cie obrazilem ale juz taki jestem z natury musisz tego czytac wogule!
Sharp napisał/a:
sry, ale osob ktore nic nie robia (pasozytow) w administracji nam nie potrzeba...
zabrzmialo jakbys byl juz naprawde dojrzałym,"starym adminem" tau! taki wyjadacz pereł! smiac mi sie chce!max
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum