Post numer: #1Wysłany: 2010-01-14, 13:31 ADHD u polskich dzieci Neo
Ostatnio grając na serwerze Zakład Karny DM+HS który jest stricte Steam miałem do czynienia z bardzo niecodziennym człowiekiem, a w zasadzie również z jednym chłopcem od napinki przez internet. Nagrałem więc demko ów sytuacji jak dwóch gości wyzywało się od szmat, non stop bluzgało przez mikro. Warto zwrócić uwagę na krzyki wydawane przez dzieciaka w minucie 2:30 oraz na krzyk koło 3:15 i piękną wiązanke jednego z graczy. A ja myślałem, że czasem u nag ogaru nie było, ale nie mamy czego się wstydzić :) Ja jak tego słuchałem to po prostu nie wyrabiałem ze śmiechu, filmik wyszedł średni, bo dzieciak miał mocno ściczone mikro, i niestety czasem słabo słychać przez odgłosy strzałów i rzeźnie jaka panuje na deathmatchu.
DLA OSOBY KTÓRA POLICZY WSZYSTKIE WYRAZY WULGARNE KTÓRE PADŁY W TYM FILMIKU JEST PRZEWIDZIANA NAGRODA W WYSOKOŚCI DOŁADOWANIA DO TELEFONU O WYSOKOŚCI 5 ZŁ :D
dante nice pingi :P słowa wulgarne to jakies 96- 109
30 fps
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
dAb co ci da jak na spec będe kręcił jak to deathmatch był i jakbym nawet nie strzelał by dosyć mocno zagłuszało, a sposobu na zwiększenie głośności rozmów i ściszenie odgłosu strzałów to nie znam. :(
tragedia hahahahah co za dzieci... ale dante ty tam grales tak? najlepsza twoja akcja to chyba 3:12 min jak z kucaka nie mozesz goscia z uspem trafic ahahhahahaha
____________________ NIE PIJE W MAŁYCH ILOŚCIACH.!
....WANDZYN.!
Ding Dong to ty graj i ogarniaj jak jakieś 2 typy bluzgają na siebie przez 10 min, i walą teksty typu "Chapaj Kurwa" albo "Widać, że cie kurwa śmeciu matka kultury nie nauczyła" :D
Na tym serwerze sam gram i tam pełno takich ludzi :P. Najlepiej to dać im muta, albo jak wolisz słuchać ich jęków to "czasami" się nawet zaśmiejesz. Nieraz to człowiek uważa, że lepiej już było na non-steam ... .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum