Post numer: #1Wysłany: 2010-01-20, 00:46 Zarabianie na ściąganiu plików z neta.
Stronka "uploading" jest to hosting, który płaci użytkownikom za to, że inni userzy ściągają pliki przez niego zuploadowane.
Są trzy poziomy naszego zaangażowania Light, Base, Power, Ultra, logicznym jest, że posiadając wyższy status dostajemy więcej kasy.
Czyli taki przykład, uploadujemy pliczek o wadze 76Mb, mamy status "Base" i zostanie on ściągnięty 1000 razy Twoje konto zostanie wzbogacone o 6$. Rozumiem, że brzmi to w taki sposób, że dostajemy dopiero po tym jak jeden plik zostanie ściągnięty 1000 razy, ale z tego co ja wyczytałem, to za każde pomyślne zakończenie dostajemy tam parę centów.
Dodatkowo mamy tam jeszcze jedną możliwości zarabiania, mianowicie dostajemy 10% zarobków od znajomych, którzy zarejestrowali się z naszego linka.
Minimum na stronce do wypłaty do 30$, wypłacają 2 razy miesiącu (1, 16).
Ale co ja bd wam tłumaczył, możecie wszystko tu wyczytać, no i co najważniejsze zarejestrować -> Uploading <-
Dodam jeszcze, że z pośród wielu języków stronki można wybrać nasz kochany narodowy język polski.
Nie pytajcie się, czy sieć jest wypłacalne, bo sam dopiero zaczynam z nią wspułpracować, ale z tego co wyczytałem, to jest. :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum