Nr Użytkownika: 2888 Wiek: 23 Dołączył: 22 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 81 Skąd: Zielona Góra
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-22, 13:06 Pagórki w de_Nuke - pod które można podejść.
Witam! zapewne widzieliście ludzi a raczej Kamperów,co wchodzą na górki w de_nuke :) to ja napisze jak oni to robią :)
Podchodzimy do górki,próbujemy na nią wejść - jak? tak: Trzymamy W a celownik mamy skierowany do nieba,czyli w góre. Trzymamy W i celownik mamy ku górze. Gdy podejdziemy i mam takie coś: / i na tym sie lekko łamie i wyprostowuje,ależ nie możemy tam wejść,to naciskamy CTRL,gdy nie spadniemy,to udaje się nam tam wejść :)
a)
http://www.fotosik.pl/pok...0d2ab28d49.html
/\ Do tej górki niestety musimy podejść tyłem :(
Podchodzimy do niej i trzymamy S,celownik wtedy kierujemy w DÓŁ! Gdy wejdziemy na nią,musimy trzymać ciągle S - Możemy Kampić i czekać na CT,którzy będą szli zobaczyć,czy nie afkujemy na respie :)
3a.Metalowa Paczka obok tego murku.
http://www.fotosik.pl/pok...18057465db.html
Niestety mam Screena tylko,jak się na nią wskoczy:/
Stajemy na Murku,na tym spadzie,jak najniżej i rozpędzamy się,czyli biegniemy,potem robimy skok i próbujemy zrobić jakby taką 90 kopniętą. - Znajdujemy się na hangarze :)
To poradnik raczej z ciekawostkami xd,no ale cóż,są górki i wytłumaczone jak podnie przejść,można się pochwalić,że umiemy na to pudło wejść.Innego sposobu niema,żeby na nie wskoczyć :)
oj juz dajcie mu spokoj ;) ... napisal poradnik w ktorym sa co prawda lekkie braki bo troche wiecej tego jest ale i tak zrobil to calkiem dobrze (jak na niego ) hehe :) no juz z ciekawosci musialem zobaczyc co to tu napisales ze tak kazdy breche na SB cisnie :D;p nie dosc ze kampa to jeszcze bugger :P !! :D:p
____________________ There is no fate , but what we make !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum